Jürgen Klopp kitette Bogdán Ádámot

A Liverpool magyar válogatott kapusát, Bogdán Ádámot nem nevezi az Európa-ligába a csapat német menedzsere, Jürgen Klopp.

Steven Caulker, Joao Carlos Teixeira és Danny Ward bekerült a Liverpool Európa-ligában szereplő keretébe, míg Bogdán mellett Danny Ings és Joe Gomez sem szerepel tavasszal a második számú európai labdarúgó kupában - Ings és Gomez hosszabb ideje sérült.

Mint korábban megírtuk, Bogdán liverpooli jövője erősen kétséges, ugyanis a vörösökhöz nyáron érkező magyar kapus kétszer is nagy hibát követett el (szögletből is kapott gól úgy, hogy a rúgó játékoson kívül senki sem ért a labdába) azon kevés mérkőzéseken, amikor lehetőséget kapott.

Bogdán tavaly nyáron került az Anfield Roadra, ahol eleinte második számú kapusként számítottak rá, de miután az Exeter elleni FA Kupa-találkozón (2-2), illetve korábban a Watford ellen 3-0-ra elvesztett bajnokin is nagyot hibázott, kegyvesztetté vált. Jürgen Klopp vezetőedző visszarendelte a skót Aberdeen együttesének kölcsönadott walesi Danny Wardot,

A Liverpool a német Augsburg ellen február 18-án játssza az első mérkőzést az Európa-liga legjobb harminckét csapata között.