Győzni szeretne a tavaszi nyitányon az MTK új edzője

Teodoru Vaszilisz optimistán várja a Paks elleni bajnoki mérkőzést.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a tavaszi szezon rajtja előtt edzőváltás mellett döntött az MTK vezetősége. László Csaba és a kék-fehér klub útjai bő fél év után váltak el egymástól, a vezetőedző menesztése óta a klubot 22 éve szolgáló Teodoru Vaszilisz vezényli az edzéseket. László menesztésének hátteréről a görög szakember is keveset tud.

„Engem is meglepett a döntés, jó munkakapcsolatom volt László Csabával” – mondta az M4 Sportnak Teodoru Vaszilisz. A szakember szerint szerencsésebb lett volna, ha a csapat vele kezdi meg a felkészülést, hiszen közel van a Paks elleni bajnoki, a hibák kijavítására pedig már csak a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen lesz lehetőség.

„Nincs olyan edző, aki nem szeretne nyerni. A csapat játéka nincs messze attól a stílustól, amit én szeretek, több éve itt dolgozom, a klub filozófiáját jól ismerem, az biztosan benne lesz a csapatban” – tette hozzá.

Az MTK az ötödik helyről várja a jövő szombati, Paks elleni tavaszi rajtot. Teodoru Vaszilisz csapatát kettő pont választja el a második helyezet Újpest csapatától.

Kapcsolódó tartalom