Luis Enrique nem fél attól, hogy Guardiola szétszedi a Barcát

Amióta bejelentették, hogy Pep Guardiola lett a Manchester City vezetőedzője, megindultak a találgatások arról, hogy a spanyol szakember kiket visz át egykori klubjából, a Barcelonából az angol csapathoz. A katalánok jelenlegi szakvezetője, Luis Enrique szerint nem fenyegeti ilyen veszély a Barcát.

A sajtóban már a barcelonai együttes három legnagyobb sztárját, a félelmetes csatártriót alkotó Lionel Messit, Neymart és Luis Suárezt is összehozták Guardiola Cityjével, ráadásul Sergio Busquets, a Barcelona középpályása azt mondta, hogy a felesége mellett Guardiola az egyetlen ember, aki rá tudná venni, hogy elhagyja a klubot.

Sergio Busquets (balra) - fotó: EPA/Alberto Estevez"Nem hiszem, hogy ilyen veszély leselkedne ránk amiatt, hogy Guardiola lesz a City vezetőedzője” – mondta Luis Enrique, akinél éppen Busquets nyilatkozata után kérdeztek rá az újságírók, hogy lát-e esélyt az invázióra.

"Busquetset azért pihentettem a Levante ellen, mert azok között van, akik a legtöbb percet játszották az idényben. Ez is mutatja, hogy mennyire fontos játékos számunkra” – tette hozzá a Barcelona vezetőedzője.