Vettel már ebben is Schumacher nyomában – képek a gokarttesztről

Már ebben is hasonlítanak! Sebastian Vettel Michael Schumachert idézve gokartozással hangolt a tesztidényre – a Tony Kart pedig fotókat is közölt tesztjéről.

Sebastian Vettel Lonatóban (Fotó: tonykart.com) Sebastian Vettel Lonatóban (Fotó: tonykart.com)Sebastian Vettel már ezen a téren is Michael Schumacher nyomdokaiba lépett. Amint arról beszámoltunk, a Ferrari négyszeres bajnok versenyzője szerdán a Garda-tó közelében lévő lonatói pályán gokartozott, s hangolódott az egyre közelgő első F1-es téli tesztre. Vettel hivatalosan a Tony Kart-csapatnak tesztelt – többek között öccse, valamint a korábbi F1-es versenyző, Jarno Trulli társaságában.

A gokartcsapat beszámolója szerint a zöld overallt öltő német teljes értékű tesztmunkát végzett, segédkezett a Racer 401-es váz fejlesztésében. „A négyszeres bajnoknak még sok barátja van a csapatnál, amely most keményen és lelkesen dolgozott, miután a különleges vendégét üdvözölhette” – írták honlapjukon.

Érdekesség, hogy korábban a Tony Kart résztulajdonosa, Michael Schumacher is előszeretettel választotta az év ezen szakában a lonatói gokartos tesztelést ráhangolódásnak az idényre.

A Tony Kart fotói Vettel mostani, valamint Schumacher korábbi lonatói tesztjeiről:

Sebastian Vettel Lonatóban (Fotó: tonykart.com)

Kapcsolódó tartalom

F1 Hírek
Vettel már versenyhangulatban