Itt szavazhat az NB I-es forduló legjobb labdarúgójára - este ismét Góóól!

Vasárnap 21:20 órakor ismét jelentkezik az M4 Sport Góóól! című összefoglaló műsora. Az élő adásban megnézhetik az OTP Bank Liga 20. fordulójának minden fontos mozzanatát Bozsik Péter és Détári Lajos szakértő elemzésével.

A műsorban foglalkoznak az elmaradt MTK-Paks mérkőzés legfrissebb fejleményeivel. A hosszú szünet után ismét győzelmet szerző Puskás Akadémiából Forró Gyula lesz a Góóól! vendége.


A műsor készítői a DVSC-Vasas mérkőzés, illetve Valentin-nap kapcsán a játékosok magánéletébe is bepillantást engednek – az adásban Debrecenből kapcsolják Dr. Horváth Zsoltot, a DVSC csatárát.


A Stadiontúra rovat ezúttal a Bozsik Stadionba kalauzolja a nézőket, a Budapest Honvéd-Haladás mérkőzést Mészöly Géza, a szombathelyiek vezetőedzője a Góóól! stúdiójában elemzi. Az adásban kiemelt szerepet kap a Ferencváros békéscsabai vendégjátéka, valamint az Újpest-Videoton mérkőzés. Az utóbbi rangadót eldöntő Kylian Hazard szintén a műsor vendége lesz - de arról is értesülhetnek a nézők, hogy miért nem jutott be a szövetségi kapitány, Bernd Storck a Szusza Ferenc Stadion lelátójára?


Az adás végén nem maradhat el a Légióskörkép, a forduló jelenete, valamint a TOP3 gól megválasztása sem, de addig is a telesport.hu oldalon lehet szavazni a 20. forduló legjobb játékosára.