Homoszexuális botrány a PSG csapatánál

Serge Aurier, a Paris Saint – Germain labdarúgócsapatának játékosa homoszexuálisnak titulálta a csapat vezetőedzőjét, Laurent Blanc-t és kitért a francia tréner Ibrahimovic-csal való meghitt kapcsolatára is, ami nagy port kavart a keddi, Chelsea elleni Bajnokok Ligája - nyolcaddöntő első mérkőzése előtt.

Az első osztályú francia labdarúgó - bajnokságot vezető PSG elefántcsontparti jobbhátvédje, Serge Aurier egy a szurkolókkal folytatott élő chat –beszélgetés alkalmával homoszexuálisnak nevezte az együttes 50 éves trénerét, a játékosként világ- és Európa-bajnokságot nyerő Laurent Blanc-t. A 23 éves védő azt is megosztotta a szurkolókkal, hogy Blanc és a csapat svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic orálisan szokták kielégíteni egymást – olvasható a Daily Mail beszámolójában.

Aurier (jobbra) meleg helyzetbe hozta a csapatot - fotó: EPA/Etienne LaurentItt azonban még nem ért véget Aurier mondanivalója, aki a csapat olasz kapusát, Salvatore Sirigut használhatatlannak, míg a holland szélső védőt, Gregory Van der Wielt a „nedvesebbnél is nedvesebbnek” titulálta.

Miután az érintettek szembesültek csapattársuk véleményével, a klub fegyelmi eljárást indított Aurier ellen, melynek idejére fel is függesztették, így biztosan nem játszhat a Chelsea elleni BL-nyolcaddöntőben.