"Nem egyszerű visszanézni" - Sofron István a lengyelek ellen kihagyott ziccerről

Utólag könnyű azt mondani, hogy fel kellett volna emelni vagy ki kellett volna várni még egy ütemet - mondta Sofron István az M4 Sport Sport7fő című műsorában a lengyelek ellen kihagyott ziccerről.

"Igazából olyan gyorsan történik, hogy talán egy picivel rosszabb megoldást választottam, de ilyen a sport, sajnos ez nem így alakult most" - nyilatkozta a stúdióban a válogatott hokis.

Mint ismeretes, a magyar jégkorong-válogatott szétlövésben kikapott a lengyelektől a budapesti olimpia selejtező utolsó fordulójában, így nem jutott tovább a következő körbe.

Tokaji Viktor, a válogatott edzője elmondta, nincs sok idő a lelkek ápolására, mert klubszinten javában zajlik a rájátszás. "Azt biztosan tudom, hogy a fehérváriaknak ma edzés volt. Nekünk is egy nap pihenőnk van és nyomjuk tovább."

Tokaji hozzátette, "elképesztő", hogy min ment keresztül a magyar hoki az elmúlt 15-20 évben. "Sikerporttá tudta magát kinőni, és nagyon sok embert érdekel ma Magyarországon, amire az volt a bizonyíték, hogy elővételben elkelt az összes jegy a vasárnapi mérkőzésre. Rengeteg szimpatizánst tudtunk megnyerni magunknak az évek alatt. Az, hogy egy ilyen hangulatot tudtak varázsolni ebbe az arénába, ez valami elképesztő, és a játékosoknak is szerintem egy örök élmény marad ez a kicsit keserédes olimpiai selejtező."

Sofron István szerint a következő cél bennmaradni az A csoportban, "amit kitűztünk és el is fogunk érni".

A teljes interjúért kattintson a lejátszóra!