C. Ronaldónak nem a barátság számít

Cristiano Ronaldo szerint a futballpályán elért sikerek nem a barátságon múlnak. A háromszoros aranylabdás játékos a véleményét még a Manchester Unitednél átélt, meglepő történettel támasztotta alá.

Cristiano Ronaldo kissé felkapta a vizet, mikor egy újságíró arról kezdett érdeklődni nála, hogy mennyire feszült a viszony közte és a Real Madrid másik két csatára, Karim Benzema és Gereth Bale között.

Cristiano Ronaldo (7) a magányos farkas - fotó: EPA/Emilio NaranjoA csapatával a Roma elleni szerdai BL-nyolcaddöntőre készülő portugál klasszis erre a manchesteri múltjából vett példával állt elő. A 31 éves egyszemélyes „gólgyár” állítása szerint úgy nyerte meg a legrangosabb klubtrófeát a vörös ördögökkel, hogy közben alig-alig állt szóba a klub ikonjainak számító brit klubtársaival.

„Mennyire fontos a barátság egy csapaton belül? Erre csak azt tudom mondani, úgy nyertem Bajnokok Ligáját a Manchester Unitedben, hogy szinte nem is beszéltem Scholesszal, Ferdinanddal és Giggsszel.”

Mindenesetre ez a kijelentés szöges ellentétben áll Neymar, csapata hétvégi Celta Vigo elleni győzelme után tett nyilatkozatával. A brazil sztár szerint nem az számít ki lövi a gólt, mert a Messivel és Suarezzel kötött barátsága mindennél fontosabb. Mondta mindezt azok után, hogy az argentin lepasszolta a tizenegyest uruguayi társának, pedig az edzéseken Neymarra játszották ki a trükkös megoldást.