Musorujsag
Élő Eredmények

Manchesteri megaajánlat Aubameyangért

mirror.co.uk
A Manchester United labdarúgócsapatának alelnöke, Ed Woodward elismerte, hogy a nyári átigazolási időszakban a klub elsőszámú célpontja a Borussia Dortmund gólvágója, Pierre-Emerick Aubameyang lesz.

A Manchester United kész bankot robbantani annak érdekében, hogy megszerezze a gaboni válogatott labdarúgót, és bár egyelőre kérdéses, hogy a csapat kivívja–e a következő idénybeli Bajnokok Ligája-szereplés jogát, az Old Traffordon úgy gondolják, hogy egy hatvanmillió fontos ajánlattal a Unitedhez csábíthatják a huszonhat éves csatárt.

Pierre-Emerick Aubameyang - fotó: EPA/Guido Kirchner Pierre-Emerick Aubameyang – fotó: EPA/Guido Kirchner

Louis van Gaal csapata jelenleg a Premier League ötödik helyén áll és két leggólerősebb játékosa Wayne Rooney, valamint a 2015 nyarán szerződtetett, csupán húszéves francia Anthony Martial, mindketten hétszer voltak eredményesek a mostani szezonban. Éppen ezért támadóra van szükség az Álmok Színházában.

A Vörös Ördögök már felvették a kapcsolatot Aubameyang képviselőivel. A Bundesliga idei szezonjában huszonegy forduló alatt húsz gólig jutó támadó hetente kétszázezer fontot keresne az angol rekorbajnoknál.

További tartalmak