Mourinho: Én nem keresek csapatot, a csapatok keresnek engem!

Az 53 éves portugál José Mourinho a hétvégén Milánóba utazik, ahol korábbi csapatának, az Internazionale bajnoki mérkőzését tekinti meg.

Milánóba utazik José Mourinho, ahol megtekinti az Inter hétvégi bajnoki mérkőzését a klub korábbi elnökével, Massimo Morattival. A jelenleg munkanélküli portugál - aki sajtóhírek szerint a következő szezontól a Manchester United csapatának edzője lesz - rengeteg kellemes emléket őriz a milánói időszakáról.

"Milánóban töltök egy napot a klub korábbi elnökével, Morattival, akinek nagyon hálás vagyok. 2010-ben hagytam el az Intert, Madridban és Londonban is keményen dolgoztam, így nem volt időm a Moratti családdal ebédelni, de pár hete megbeszéltük, hogy összehozunk egy találkozót" - nyilatkozta a portugál tréner.

Jose Mourinho - fotó: EPA/Tolga Bozoglu Jose Mourinho - fotó: EPA/Tolga BozogluMourinho és Moratti a közös ebéd után a San Siróban tekinti meg az Inter-Sampdoria bajnoki mérkőzést, de leszögezte, nem pályázik a csapat kispadjára.

"A klub Robeto Mancinivel tervez. Támogatom Erick Thohir elnököt és Mancinit is, valamint bízom benne, hogy terveik sikeresek lesznek"- fűzte hozzá. Mourinhót saját jövőjével kapcsolatban is kérdezték, a portugál annyit árult el, hogy ugyanazzal a szenvedéllyel és ambíciókkal tér vissza, mint ami mindig is jellemezte őt.

"Melyik lesz a következő csapatom? Tényleg nem tudom. De egy dolog biztos: ugyanazzal a szenvedéllyel és ambícióval térek majd vissza, mint ami mindig is jellemző volt rám. Én nem keresek csapatot, a csapatok keresnek engem" - mondta a tőle megszokott szerénységgel az 53 éves portugál.