Madridban döntőzik a Barcelona

Hosszas vita után hétfőn eldőlt, hogy az Atletico Madrid otthonában, a Vicente Calderón Stadionban rendezik május huszonkettedikén a spanyol labdarúgó Király-kupa döntőjét, ahol az FC Barcelona és a Sevilla játszik egymással.

A spanyol szövetség hétfői ülésén született meg a hivatalos döntés, miszerint az Atlético Madrid otthonában rendezik a finálét.
Az már a múlt kedden eldőlt, hogy a világhírű amerikai énekes, Bruce Springsteen május huszonegyedikei koncertje miatt nem a Real Madrid otthonában, lesz a találkozó, pedig a a Santiago Bernabéu Stadion nyolcvanegyezer fős befogadóképessége miatt a döntő mindkét résztvevője ott szeretett volna játszani.

A Barcelona védője, Gerard Piqué már többször kihúzta a gyufát a Real Madrid játékosainál és szurkolóinál, és most is erre készül. A huszonkilenc éves válogatott labdarúgó a közösségi oldalán azt posztolta, hogy ha csapatával megnyerik a Király-kupa döntőjét, akkor Bruce Springsteen koncertjén a serleggel fog táncolni az ősi rivális stadionjában.