Musorujsag
Élő Eredmények

Kovács Zsófia negyedik ugrásban és felemáskorláton Dohában

MTI
A magyar szövetség (MATSZ) pénteki beszámolója szerint a pályafutása első vk-versenyén résztvevő dunaújvárosi sportoló ugrásban egy századponttal maradt le a dobogóról, felemáskorláton pedig egy nagyobb hibája volt, ezért lett negyedik.

Az áprilisi riói olimpiai tesztversenyen is induló Kovács mind a négy szeren döntős lett, talajon a harmadik, gerendán a nyolcadik helyen került be a szombati fináléba.

„Ha az első ugrásom olyan lett volna, mint a selejtezőben, akkor elérhető lett volna a harmadik hely, de így is boldog vagyok, mert a második kísérletem egyelőre még egy nagyon könnyű ugrás” – idézte a MATSZ közleménye Kovács Zsófiát, aki hozzátette, bosszantja egy kicsit, hogy felemáskorláton rontott, ám az vigasztalja, hogy szombaton még lesz lehetősége bizonyítani a másik két szer döntőjében.

Az ötkarikás kvótaszerző riói viadalon szintén szereplő Makra Noémi Dohában csak két szeren versenyzett, de sem felemáskorláton, sem gerendán nem jutott döntőbe, mivel mindkét gyakorlatában hibázott.

További tartalmak