Bári Gergely két méterre, de mégis távol Michelisz Norberttől

Az M1 reggeli műsorának vendége volt Bári Gergely a Honda magyar versenymérnöke.

Bári Gergely, Michelisz Norbert versenymérnöke

Négy szezonon át volt Bári Gergő  Michelisz Norbert versenymérnöke, és csak nem sokkal az idénykezdet előtt derült ki, hogy ez a munkakapcsolat meg kell, hogy szakadjon.

Nem mintha nem együtt akartak volna tovább menetelni a siker felé vezető úton, de volt egy útelágazódás. Megállni majdhogynem egymás mellett álltak, csakhogy különböző garázsban.

Bári Gergő ugyanis a hivatalos szereposztás alapján Tiago Monteiro versenymérnökét játssza a 2016-os idényben.

A 34 éves szakember péntek reggel az M1 vendége volt, ahol elmondta, a Hondánál baráti fogadtatásban volt része, ám azt is hozzátette, a csapattagok nagy részével már korábban is volt kapcsolata, ami most mélyülni látszik.

Érdekességképpen megjegyezte, miután versenymérnökként ez idáig csakis Michelisz Norbival dolgozott, a Monteiróval eltöltött hétvége sok érdekes félreértést hozott a rádióbeszélgetések alatt.

Ami a Norbival „megszakadt” munkakapcsolatot illeti a Honda magyar versenymérnöke elmondta, a hétvége során gyakorlatilag sokszor csupán két méterre ülnek egymástól, azonban mindenki a saját munkájával van elfoglalva. Amint lehet szeretne leülni korábbi versenyzőjével, hogy megosszák tapasztalataikat.

Az interjú teljes egészében megtekinthető