Koncerten vették át a fődíjat második Eb-játékunk nyertesei

Vasárnap a Budapest Parkban megrendezett Bon Voyage Fesztiválon átvethették a fődíjat az M4 Sport, a Petőfi Rádió és az m4sport.hu második Európa-bajnoki nyereményjátékának nyertesei.

A tizenkét napon át tartó játékban a magyar válogatottal kapcsolatos tudásukat tesztelhették a szurkolók az Eb előtt. A fődíjat a tizenkét nap alatt legalább egyszer helyesen válaszolók közül három szerencsés nyerhette meg, ők kísérőjükkel együtt kiutazhatnak Németországba, a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére a franciaországi kontinenstorna előtt. Bernd Storck szövetségi kapitány csapata június 4-én 18 órától a gelsenkircheni Veltins-Arenában mérkőzik meg a világbajnok Nationalelffel. A belépők mellett az utazást és a szállást is biztosítjuk a Sportimádók Szurkolói Klub felajánlásából.

Átvették a fődíjat második Eb-játékunk nyertesei


A közjegyző jelenlétében lezajlott sorsoláson Pető Jánosnak (Budapest) Kocsis Dánielnek (Debrecen) és Somogyváry Péternek (Budapest) kedvezett a szerencse, ők a válogatott tiszteletére rendezett "búcsúbulin" vehették át a belépőket. #veletekvagyunk