Musorujsag
Élő Eredmények

Exkluzív tartalmak az M4 Sport applikációjában

m4sport.hu
Új mobilalkalmazást fejlesztett ki az M4 Sport a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság alkalmából, amelyen keresztül az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) adatbázisához és egyéb más exkluzív tartalmakhoz is folyamatosan hozzá lehet jutni mobileszközön, okostévén keresztül.

Az applikációt bemutató kedd délutáni sajtótájékoztatón Kalmár Tibor, az m4sport.hu-t üzemeltető Új Média Kft. stratégiai és operatív igazgató-helyettese elmondta, az applikációt használók ugyanazokhoz az adatokhoz juthatnak hozzá online, mint amelyek a mérkőzést közvetítő riporterek monitorán is megjelennek. Olyan információk hívhatók le, mint a labdabirtoklás aránya, a játékosok által lefutott méterek száma vagy hogy a labdarúgók a pálya melyik részén tartózkodnak a legtöbbet.

Szőke-Tasi Zoltán, az m4sport.hu főszerkesztője hozzátette: az online felületeken keresztül a szurkolók két-háromszor annyi adathoz juthatnak hozzá, mint a hagyományos televíziós műsorokon keresztül.
„Kiküldött tudósítónk, Berkesi Judit olyan helyszíni riportokat, interjúkat is készít Franciaországban, amelyeket csak az online felületen lehet megtekinteni, ezen kívül a kint lévő stábok folyamatosan adnak anyagokat a kint tartózkodó szurkolókról, illetve a hazai Eb-néző helyszínekről, ezeket az anyagokat az online felületen jelentetjük meg” – mondta Szőke-Tasi Zoltán.

A főszerkesztő tájékoztatása szerint az m4sport.hu felületen az Európa-bajnokság mind az 51 mérkőzése, illetve annak részletei is folyamatosan élőben, illetve december 31-ig visszanézve is megtekinthetők lesznek. Így arra számít, hogy az Eb-k történetében most fordulhat elő először, hogy a mérkőzéseket online élőben nyomon követő nézők száma eléri a magyar kábelcsatornák nézőinek számát.

További tartalmak