Musorujsag
Élő Eredmények

Tajti Mátyás a Málagába igazolt

m4sport.hu/mundodeportivo.com
Tajti Mátyás két évet töltött el a Barcelona utánpótláscsapataiban, most pedig három évre a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga negyedosztályban szereplő második csapatához igazolt.

Miután hivatalossá vált, hogy Tajti távozik a Barcelonától, számos európai klub érdeklődött a játékos iránt, akik mind a nagycsapat számára szerették volna megszerezni.  Francesc Arnau, aki korábban a Barcelonánál dolgozott, most pedig a Málaga sportigazgatója, tisztában van a középpályás képességeivel, éppen ezért kapacitálta a megszerzését.

A tizennyolc éves játékmesterre kezdetben a negyedosztályban szereplő második csapatnál számítanak, de mivel a Málaga az elmúlt szezonban spanyol ifibajnokságot nyert, így Tajti korából fakadóan az ifjúsági Bajnokok Ligájában is pályára léphet.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tajti távozik a Barcelonától
Távozik a Barcelona akadémiájától Tajti Mátyás. A 18 éves futballista tájékoztatása szerint önként hagyja el a katalánokat, mivel nem akar jövőre is az U19-es csapatban játszani.
Külföldi futball
Tajti nem rajong Messiért és Neymarért
Tajti Mátyás a hétvégén a budapesti Kocsis Sándor emléktornán szerepelt, ahol gólkirályi címet és a Barcelona korosztályos csapatával bronzérmet szerzett. A katalánok U17-es magyar labdarúgója az M4 Sportnak nyilatkozott.
Magyar futball