Musorujsag
Élő Eredmények

Hátrányból fordított, majd parádézott a Vidi

MTI
A Videoton hátrányból fordítva 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnapi, hetedik fordulójának zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Videoton FC-Debreceni VSC 5-1 (2-1)
Felcsút, 1423 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Lang (23., 57.), Géresi (33.), Feczesin (73., 92.), illetve Ferenczi (14.)
sárga lap: Varga J. (7.)

Videoton FC:
Kovácsik – Nego, Vinícius, Lang, Szolnoki – Pátkai, Juhász – Oliveira (Kovács I., 78.), Lazovic (Barczi, 90.), Géresi (Bódi, 78.) – Feczesin

Debreceni VSC:
Danilovic – Kuti (Horváth Zs., 61.), Mészáros N., Brkovic, Korhut – Djelmic, Sekulic, Varga J., Ferenczi J. (Holman, 70.) – Tisza, Kulcsár T. (Castillion, a szünetben)

Igen agilisan kezdte a találkozót a hazai csapat, több helyzetet is kialakított Danilovic kapuja előtt. A Debrecen az első negyedóra végén jutott el először a fehérváriak kapujához, akkor azonban Ferenczi jóvoltából a vezetést is megszerezte. A vendéggól sem vetette vissza a Videoton lendületét és egy szögletet követően Lang közelről egyenlített. Tíz perc elteltével pedig már vezettek is a hazaiak, Géresi volt a gólszerző.

Szünet után a vendégek birtokolták többet a labdát, de egy újabb sarokrúgás után Lang a kapuba bombázott. A válogatott védő nem sokkal később a harmadik találatát is megszerezhette volna, de szöglet utáni lövése mellé szállt. Lang azonban nem csüggedt, az egyik hazai támadásnál kiválóan indította Géresit, akinek centerezését Feczesin váltotta gólra. Nem volt még vége a fehérvári gólzápornak, mert a hosszabbítás utolsó percében Feczesin is duplázni tudott, ezzel beállította a végeredményt.

A mérkőzést követően a Videoton vezetőedzője, Hening Berg nyilatkozott az M4 Sportnak:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Otthon játszott döntetlent a Fradi
A címvédő Ferencváros hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik, vasárnapi fordulójában.
Magyar futball
Nem bírt egymással az Újpest és az MTK
Az Újpest 0-0-s döntetlent játszott a vendég MTK Budapest csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnapi, hetedik fordulójában az angyalföldi Illovszky Stadionban.
Labdarúgás
Tovább menetel a Haladás
A Haladás 3-1-re nyert vasárnap a Paks ellen Sopronban, a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában.
Magyar futball
Pontokat hullajtott otthon a Honvéd
A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott vasárnap az újonc Gyirmóttal a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában.
Magyar futball