Musorujsag
Élő Eredmények

További változások a magyar válogatott szakmai stábjában

MTI
Új csapatorvos és videoelemző dolgozik a magyar labdarúgó-válogatott mellett.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint Bernd Storck szövetségi kapitány a szakmai stábjának meghatározó posztjaira főállású munkatársakat keresett, akik minden energiájukkal a csapat eredményességét segítik.

Az orvosi csapatban Pánics Gergely és Pák Péter helyett a Budapest Honvédtól érkező Szilas Ádám tevékenykedik főállású csapatorvosként. A Videoton FC-hez távozó videoelemző, Késedi Gábor munkakörét a német Daniel Stenz veszi át, aki korábban az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Vancouver Whitecaps vezető elemzője és játékosmegfigyelője volt, hazájában pedig az 1. FC Köln és az Union Berlin csapatainál dolgozott. Munkáját a válogatottnál a Vasastól érkező Karpjuk Gábor segíti majd.

A korábbi NB I-es gólkirály, magyar válogatott Preisinger Sándor az U15-ös válogatott szövetségi edzője lett.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Neymar nem tért vissza Barcelonába
A friss olimpiai bajnok Neymar csak a brazil labdarúgó-válogatott szeptemberi világbajnoki selejtezői után tér vissza klubcsapatához, az FC Barcelonához.
Külföldi futball
A magyar válogatott Gera nélkül készül
Három labdarúgó sérülés miatt kikerült a Telkiben edzőtáborozó magyar válogatott keretéből, két játékost viszont utólag hívott be Bernd Storck szövetségi kapitány.
Magyar futball