Musorujsag
Élő Eredmények

Imre Géza szünetet tart

M4 Sport
A riói olimpián párbajtőr egyéniben ezüst-, csapatban pedig bronzérmes magyar vívónak egyelőre nem nehéz összehangolnia sportolói és edzői életét, ugyanis jelenleg csak a tanítványaira koncentrál. Hogy meddig tart a szünet, azt egyelőre nem tudni. Az alábbi videóban ön is megnézheti, mit mondott a témáról Imre Géza az M4 Sport Sport7fő című heti magazinműsorában.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kökény Bea segített Imre Gézának
A magyar sport egyik legszebb párját alkotja az olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Beatrix, és a riói olimpián egyéniben ezüst-, csapatban bronzérmet szerző párbajtőröző, Imre Géza. A házaspár a cikkben található videóban elárulja, hogyan dolgozták fel együtt Imre Géza elveszített fináléját, és még sok más érdekességről is meséltek.
Kézilabda
Imre Géza még nem döntött
Imre Géza, a magyar párbajtőröző egyéniben ezüst- csapatban pedig bronzérmes lett a vasárnap véget érő riói olimpián, így már mindkét medálból két-két olimpiai kiadása van, Atlantában egyéniben a harmadik, Athénban pedig csapatban a második helyen zárt.. A Honvéd 41 éves vívója az m4sport.hu-nak adott interjújában elmondta, hol tartja majd az érmeit, mit szól Kulcsár Győző kritikájához, a húsz éven túl mi még a különbség az atlantai és a riói olimpia között. Csupán egy kérdésre nem tudott egyelőre választ adni: hogy mikor vonul vissza. Azt viszont elárulta, kinek drukkolt kiemelten Rióban.
Sportok
Imre Géza: "Ne sajnáljanak engem..."
Imre Géza, a riói olimpián egyéniben ezüst-, csapatban pedig bronzérmes párbajtőrvívó hazaérkezése után úgy nyilatkozott, valószínűleg nem hagyja abba a versenyzést.
Sportok
Imre Géza: „A budapesti olimpián már csak szurkolóként leszek ott”
Imre Géza számtalan nehéz asszóval a háta mögött és két szépen csillogó éremmel a nyakában már a pihenésre koncentrálhat Rióban. Ennek hála többek között arra is volt ideje, hogy ellátogasson a Magyarok Házába, ahol az M4 Sport kamerái előtt beszélt arról, mennyire hiányoznak neki az otthoni ízek, nem bánkódik az ezüstérem felett, valamint elmondta: drukkol a 2024-es olimpiai pályázat sikeréért, de ő nyolc év múlva már csak szurkolóként tervez jelen lenni az ötkarikás játékokon - bárhol is rendezzék meg az eseményt.
Sportok