Musorujsag
Élő Eredmények

Az Old Trafford WC-jében éjszakázva sem sikerült a nagy terv

MTI
Az Old Trafford Stadion vécéjében éjszakázott pénteken két Manchester United-rajongó, hogy láthassa másnap az Arsenal elleni futballrangadót.

A jegy nélküli szurkolók pénteken befizettek egy stadionlátogatásra, majd menet közben leváltak a csoportról, és elbújtak a mellékhelyiségben. Másnap aztán a helyi idő szerint 12.30 órakor kezdődött meccs előtt egy biztonsági ellenőrzés során megtalálták és átadták a rendőrségnek őket. Letartóztatásra azonban nem került sor.

Azért a két renitens hiányában is voltak elegen az Old Traffordon – EPA/Nigel Roddis

Az MU szóvivője hangsúlyozta, előzőleg a látogatócsoport minden tagját átvizsgálták, így a „belógók” nem jelentettek közvetlen veszélyt a találkozóra, amely 1-1-es döntetlennel zárult.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Wenger megint nem nyert Mourinho ellen
A Manchester United hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az Arsenal csapatával az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombat délutáni rangadóján.
Külföldi futball
Vigyázat! A sportoló veszélyes a szurkolóra
A szurkolók, nézők nagy biztonságban nézhetik kedvenceiket, szurkolhatnak nekik, vagy éppen szidhatják az ellenfelet egy-egy sporteseményen. Akkor azonban senki sincs biztonságban, ha a sportolóknál szakad el a cérna. Akár felülnek a provokációnak, akár csak rossz napjuk van, egy biztos: szurkolók, nézők ellen tenni végzetes bűn.
Egyéb