Musorujsag
Élő Eredmények

Vincze István: A Puskás Akadémia az NB II. Fradija

M4 Sport/m4sport.hu
Az első helyen telel a labdarúgó Merkantil Bank Ligában a Puskás Akadémia, pedig néhány hete még közel sem volt ilyen fényes a helyzet. Azonban Vincze István ideiglenes kinevezése telitalálatnak bizonyult, ötmeccses megbízatása egy döntetlent követően négy győzelemmel zárult. Az M4 Sportreggeli vendégeként a szakember elmondta, másodosztály legjobb játékosállományával nem is lehet más a cél, mint a feljutás, de a feladatuk nem könnyű, mivel mindenki ellenük akarja megmutatni, mire is képes. A beszélgetésben a saját jövőbeli sorsára is kitért a tréner.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kérdőjelek az új dzsúdószabályokkal kapcsolatban
Nagy András, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) sportigazgatója szerint a gyakorlatban lehet majd értékelni azokat a januárban életbe lépő új szabályokat, amelyeket a sportág érthetőbbé tétele és egyszerűsítése érdekében vezet be a nemzetközi szövetség.
Cselgáncs
Szabó László: "Ez nem az én érdemem"
A Magyar Paralimpiai Bizottság újraválasztott elnöke szerint az ismét megszavazott bizalom elsősorban nem az ő érdeme, hanem a sportolóké, akik nagyszerűen teljesítettek az elmúlt négy évben, különösen a riói paralimpián.
Sportok
Új lelátó és edzőpálya is épült a ZTE stadionjában
Közel másfél milliárd forintból újították fel a 2002-ben magyar bajnok, jelenleg másodosztályú Zalaegerszeg labdarúgó-stadionját. Az építményben helyet kapott egy modern, nyugat-európai színvonalú öltöző, VIP-részleg, és egy teljesen új lelátó is, magát a pályát pedig fűtésrendszerrel látták el. Az M4 Sport segítségével most betekinthetnek a jelenleg is zajló munkálatokba és a már elkészült épületrészekbe.
Magyar futball