Musorujsag
Élő Eredmények

Fazekas 40 évesen is vb-formában véd - VIDEÓ

M4Sport/m4sport.hu
A Bygma Kupa pénteki játéknapján a magyar férfi kézilabda válogatott meggyőző teljesítményt nyújtva, három góllal kerekedett felül Izland legjobbjain, és biztató formát mutat a világbajnokság előtt. Az eredményes szerepléshez persze kiváló kapusteljesítmény is szükségeltetik, az örökifjú Fazekas Nándor legutóbbi produkciója alapján azonban ezzel aligha lesz probléma. A 40 éves kapuvédő az északiak ellen jó néhány bravúrt bemutatott, keménységéről is tanúbizonyságot tett, sőt, még egy kis mókázással is színesítette amúgy sem szürke repertoárját.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Zsiga Gyula: "Az elnökség még nem döntötte el, hogy mi a célkitűzés"
Jó formában várja a januári világbajnokságot a magyar férfi kézilabda válogatott, amely múlt héten elhódította a Provident Karácsony Kupát, Xavi Sabate irányításával pedig hét mérkőzéséből hatot megnyert. A torna esélyeiről, az azt megelőző dániai Bygma-kupán várható szereplésről, valamint az utánpótlás-képzés helyzetéről Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség frissen kinevezett szakmai igazgatója számolt be a Sportreggeliben. A dániai viadalt az M4Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
Kézilabda
Sorozatterhelésre készül a férfi kéziválogatott
Négy napos felkészülési tornán vesz részt a magyar férfi kézilabda-válogatott Dániában, ahol a házigazdák mellett Izlanddal és Egyiptommal is, megmérkőzik majd. Az együttes kapusa, Mikler Roland szerint ezen a tornán kiderül, hogyan bírja a csapat a sorozatterhelést, a világbajnokság ugyanis fizikálisan is kemény erőpróba.
Kézilabda