Musorujsag
Élő Eredmények

Owen ledagadtozta Ronaldót

Twitter
A Santiago Bernabeú Stadionban öt aranylabdás korábbi Real-labdarúgó köszöntötte a negyedik elismerését átvevő Cristiano Ronaldót. Michael Owen vicces Twitter-bejegyzésben utalt egykori csapattársa súlyára.
Cristiano Ronaldót (balról) Raymond Kopa, Michael Owen, Luis Figo és Ronaldo is köszöntötte. Fotó: EPA/J.J. GUILLEN

A négyszeres aranylabdás portugál sztárt a Real Madridban korábban szereplő, pályafutásuk során az elsimerést legalább egyszer kiérdemlő klasszisok köszöntötték: Raymond Kopa (1958, Real Madrid), az angol Michael Owen (2001, Liverpool), a portugál Luis Figo (2000, Real Madrid) és a brazil Ronaldo (1997, Internazionale; 2002, Real Madrid) is megtisztelte utódját, míg a francia Zinedine Zidane vezetőedzőként volt jelen a Granada ellen 5-0-ra megnyert mérkőzésen (Isco két gólt szerzett, Cristiano Ronaldo, Benzema és Casemiro egyet-egyet).

Az ünneplés után Michael Owen finom humorral zrikálta korábbi csapattársát, Ronaldo Luis Nazário da Limát: „Azt gondoltam, felszedtem pár kilót, aztán megláttam régi barátomat, Ronniet.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A kétezres évek legjobb tizenegye
Az Európai Labdarúgó Szövetség tizenötödik éves szokásához híven megválasztotta a 2016-os év legjobb csapatát, azonban rendhagyó módon minden idők legjobb tizenegyét is. A szervezet valószínűleg senkinek nem okozott meglepetést azzal, hogy a csapat gerincét a Barcelona és Real Madrid játékosai alkotják, mindössze három olyan focista került a legjobbak közé, akik nem a két spanyol sztárcsapatban rúgták a bőrt.
Külföldi futball
Sergio Ramos népszerűbb Cristiano Ronaldónál
Cristiano Ronaldo tizenegyedik alkalommal került be az év csapatába az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA), amely csütörtökön hozta nyilvánosságra a szavazás végeredményét.
Külföldi futball
A Sevilla mestere odaszúrt Ronaldónak
Jorge Sampaoli, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla argentin vezetőedzője felfedte Cristiano Ronaldo legnagyobb problémáját, bár az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak szurkálódós kedvében volt.
Külföldi futball
Cristiano Ronaldo negyedszer kapta meg az Aranylabdát
A 2016-ban Portugáliával Európa-bajnok és a Real Madriddal Bajnokok Ligája-győztes Cristiano Ronaldo negyedszer kapta meg a futballvilág egyik legnagyobb egyéni elismerését, az Aranylabdát.
Külföldi futball