Musorujsag
Élő Eredmények

Rennes-ből érkezett csatár a német bajnokságba

MTI
A Stade Rennes labdarúgócsapatától Wolfsburgba igazolt a kétszeres francia válogatott Paul-Georges Ntep.

A 24 esztendős csatár 2021-ig szóló szerződést írt alá a Bundesligában 13. helyen álló klubbal. Januárban Ntep már a negyedik igazolása az együttesnek, korábban Yunus Malli, Riechedly Bazoer és Victor Osimhen szerződött Wolfsburgba, amelyből a világbajnok Julian Draxler a Paris Saint-Germainhez igazolt.

Ntep 74 bajnokin 18 gólt szerzett a Stade Rennes-ben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Owen ledagadtozta Ronaldót
A Santiago Bernabeú Stadionban öt aranylabdás korábbi Real-labdarúgó köszöntötte a negyedik elismerését átvevő Cristiano Ronaldót. Michael Owen vicces Twitter-bejegyzésben utalt egykori csapattársa súlyára.
Külföldi futball
Nagy Ádám nélkül vérzett el Torinóban a Bologna
A Juventus hazai pályán könnyedén, 3-0-ra győzött a Bologna ellen, ezzel sorozatban 26. sikerét aratta hazai pályán az olasz labdarúgó-bajnokságban, amivel új rekordot állított fel.
Külföldi futball
Fontos pontokat hagyott Villarealban a Barcelona
Az FC Barcelona sokáig vereségre állt, ám végül Lionel Messi 90. percben szerzett góljával 1-1-es döntetlent ért el a Villarreal vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén.
Külföldi futball
Megizzadt a Milan a Cagliari ellen
Az AC Milan hazai pályán óriási csata végén, Carlos Bacca 88. percben szerzett góljával nyert 1-0-ra a Cagliari ellen vasárnap, az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
Külföldi futball
Guardiola vállalja a felelősséget
Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere úgy véli, érkezése óta elkövetett néhány hibát, de kezd alkalmazkodni az angol labdarúgáshoz.
Külföldi futball
Otthon nyert a Betis
A Betis 2-0-ra legyőzte a vendég Leganést a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A vendég együttes sorozatban ötödik bajnokiján maradt nyeretlen.
Külföldi futball