Musorujsag
Élő Eredmények

Milánóból erősít az Európa Liga címvédője

MTI
Az Internazionale az idény végéig kölcsönadta a Sevillának montenegrói labdarúgóját, Sztevan Joveticset.

A 44-szeres válogatott csatár a Partizan Beogradban kezdte profi pályafutását, majd játszott a Fiorentina és a Manchester City színeiben is, mielőtt Milánóba igazolt.

A 27 éves Jovetics a második téli igazolása az Európa Liga elmúlt három kiírását megnyerő, ebben a szezonban viszont a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Sevillának. Ezt megelőzően Clement Lenglet francia védő érkezett az andalúziai együtteshez.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Zidane-nak több trófeája, mint veresége van a Real Madrid edzőjeként
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid valósággal szárnyal Zinedine Zidane vezetőedző irányítása alatt. A Blancók kilenc hónapja kaptak ki legutóbb, beállították a Barcelona harminckilenc meccsből álló veretlenségi rekordját, valamint az is megsüvegelendő, hogy a francia vezetőedző irányításával ötvenöt mérkőzésén csak két vereséget számlál a csapat, amely Bajnokok Ligáját, Európai Szuperkupát és FIFA Klubvilágbajnokságot is nyert az elmúlt egy évben.
Külföldi futball
A Chelsea kapusa elképesztő bombát ragasztott a jobb felső sarokba
Thibaut Courtois, a Chelsea elsőszámú kapusa edzésen villantotta meg kitűnő rúgótechnikáját. A közel két méter magas hálóőr bombagólját bármelyik csatár megirigyelné. A londoni együttes a Premier League 20. fordulóját követően magabiztosan, öt ponttal vezeti a bajnokságot a Liverpool előtt.
Külföldi futball
Megszavazták a 48 csapatos vb-t
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tanácsának keddi döntése értelmében 2026-ban már 48 csapat szerepelhet a világbajnokságon.
Külföldi futball