Michael Owen korábban megjegyzést tett egykori madridi csapattársa, a brazil Ronaldo súlyára, a Fenomén az AS sportújságban felelt az aranylabdás angol csatár burkolt kritikájára, és még Robert Carlos is megszólalt a témában. "/>

Ronaldo reagált Owen fricskájára

Miután Michael Owen korábban megjegyzést tett egykori madridi csapattársa, a brazil Ronaldo súlyára, a Fenomén az AS sportújságban felelt az aranylabdás angol csatár burkolt kritikájára, és még Robert Carlos is megszólalt a témában.

A 2002-es világbajnokság aranyérmese és gólkirálya nem érti, miért foglalkoznak ennyit a súlyával: „Nem beszéltem vele (Owen) azok után, hogy ezt a megjegyzést tette, de attól tartok, hogy a súlyom még mindig túlságosan foglalkoztatja a világot. Ezt nem nagyon tudom mire vélni” – mondta a kétszeres világbajnok (1994, 2002) Ronaldo, aki az AC Milan játékosa volt, mikor 2007 nyarán pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nála, s kiderült, hogy ez a betegség áll a súlyproblémáinak hátterében.

A témához Roberto Carlos is hozzászólt, aki a brazil válogatottban és a Real Madridban is csapattársa volt a legendás 9-esnek: „Nem igazán szeretem az ilyen fajta tréfát, mert én nagyon közeli barátja vagyok Ronaldónak. Ügyeljünk arra, hogy mit mondunk róla, mert ő nem csak egy test, hanem egy csupaszív ember” - kelt barátja védelmére az óriási lövéseiről is elhíresült korábbi balszélső védő.