Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo reagált Owen fricskájára

Ronaldo reagált Owen fricskájára

m4sport.hu/101greatgoals.com/
Miután Michael Owen korábban megjegyzést tett egykori madridi csapattársa, a brazil Ronaldo súlyára, a Fenomén az AS sportújságban felelt az aranylabdás angol csatár burkolt kritikájára, és még Robert Carlos is megszólalt a témában.

A 2002-es világbajnokság aranyérmese és gólkirálya nem érti, miért foglalkoznak ennyit a súlyával: „Nem beszéltem vele (Owen) azok után, hogy ezt a megjegyzést tette, de attól tartok, hogy a súlyom még mindig túlságosan foglalkoztatja a világot. Ezt nem nagyon tudom mire vélni” – mondta a kétszeres világbajnok (1994, 2002) Ronaldo, aki az AC Milan játékosa volt, mikor 2007 nyarán pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nála, s kiderült, hogy ez a betegség áll a súlyproblémáinak hátterében.

A témához Roberto Carlos is hozzászólt, aki a brazil válogatottban és a Real Madridban is csapattársa volt a legendás 9-esnek: „Nem igazán szeretem az ilyen fajta tréfát, mert én nagyon közeli barátja vagyok Ronaldónak. Ügyeljünk arra, hogy mit mondunk róla, mert ő nem csak egy test, hanem egy csupaszív ember” – kelt barátja védelmére az óriási lövéseiről is elhíresült korábbi balszélső védő.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ezt lehet tudni Cristiano Ronaldo új barátnőjéről
Ugyan korábban már többször lefotózták őket együtt, hivatalos rendezvényen mégiscsak a hétfői FIFA-gálán mutatta meg először a nyilvánosságnak új barátnőjét Cristiano Ronaldo.
Külföldi futball
Owen ledagadtozta Ronaldót
A Santiago Bernabeú Stadionban öt aranylabdás korábbi Real-labdarúgó köszöntötte a negyedik elismerését átvevő Cristiano Ronaldót. Michael Owen vicces Twitter-bejegyzésben utalt egykori csapattársa súlyára.
Külföldi futball
Zidane-nak több trófeája, mint veresége van a Real Madrid edzőjeként
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid valósággal szárnyal Zinedine Zidane vezetőedző irányítása alatt. A Blancók kilenc hónapja kaptak ki legutóbb, beállították a Barcelona harminckilenc meccsből álló veretlenségi rekordját, valamint az is megsüvegelendő, hogy a francia vezetőedző irányításával ötvenöt mérkőzésén csak két vereséget számlál a csapat, amely Bajnokok Ligáját, Európai Szuperkupát és FIFA Klubvilágbajnokságot is nyert az elmúlt egy évben.
Külföldi futball
Cristiano Ronaldo 2016 legjobbja
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája lett 2016-ban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) az Év játékosa, az elismerést negyedszer érdemelte ki.
Külföldi futball
Mourinho harcba száll a csodatiniért
José Mourinho, a Manchester United menedzsere szívesen látná a csapatában Dayot Upamecanót, de nem lesz könnyű megszereznie a Red Bull Salzburg tinédzserét, mivel az RB Leipzig is kinézte magának a játékost, márpedig az osztrák és a német klub szinte házon belül megköthetné az üzletet.
Külföldi futball