Musorujsag
Élő Eredmények

Egy nap alatt két meccset játszott a Loki

m4sport.hu
Két edzőmérkőzéssel folytatta a téli felkészülési időszakot az OTP Bank Ligában szereplő DVSC, amely a Kisvárdával döntetlent játszott, a Balmazújvárostól pedig az utolsó pillanatban kikapott.

Az első szerdai meccsen a Loki 2-2-es döntetlent játszott a másodosztályú Kisvárdával. A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint a találkozón góllal és gólpasszal mutatkozott be a csapatban a Vasastól kölcsönvett Osváth Attila: az 55. percben egy távoli bombával egyenlített, a 71.-ben pedig egy jobb oldali megindulás utáni beadással hozta kihagyhatatlan helyzetbe Könyves Norbertet.

Osváth Attila a 2015-ös U20-as világbajnokságon - fotó: MTI/EPA/Dean Pemberton Osváth Attila a 2015-ös U20-as világbajnokságon – fotó: MTI/EPA/Dean Pemberton

A második találkozón a Balmazújváros volt a debreceniek ellenfele, és ugyan a DVSC többet birtokolta a labdát, a másodosztályú csapat gyors kontrákat vezetett, és a 90. percben a győztes gólt is megszerezte.

Felkészülési mérkőzések:
DVSC – Kisvárda 2-2 (0-1)
gól: Osváth (55.), Könyves (71.), illetve Horváth Z. (26.), Rucskó (85.)

DVSC:
Verpecz (Kovács P. 88.) – Osváth, Koval (Vincze 65.), Mészáros, Ferenczi (Sütő 80.) – Filip, Szekulics – Könyves (Szabó J. 80.), Virág (Varga K. 46.), Nagy K. (Kóródi 46.) – Takács T. (Kerekes 80.)

Kisvárda:
Lékai (Ivancsics 46.) – Talabér, Vermes (Papucsek 60.), Fodor F. (Izing 60.), Vári (Fodor A. 70.) – Gosztonyi (Szabó P. 70.), Lucas (Toma 78.), Horváth A. (Rucsko 46.), Délczeg (Minczér 46.) – Bacsa (Oláh G. 60.), Horváth Z. (Hej 60.)

DVSC – Balmazújváros 0-1 (0-0)
gól: Belényesi (90.)

DVSC:
Danilovics – Nagy Z. (Kusnyir 75.), Szilvási, Brkovics, Barna – Tőzsér, Jovanovic (Sütő -80.) – Feltscher, Holman, Mengolo (Bíró P. 58.) – Chuka (Pap Zs. 88.)

Balmazújváros:
1. félidő: Horváth L. – Bokros, Papp F., Tamás, Németh Á. – Sigér, Kiss L. – Kapacina, Zsiga, Kovács Á. – Fekete
2. félidő: Szécsi G. – Vachtler, Rus, Heffler, Virág A. – Bódis, Kiss, Hadházi, Vajda – Kamarás, Belényesi

További tartalmak