Musorujsag
Élő Eredmények

Megszületett a megállapodás: portugál szélsőt vesz a Loki

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő DVSC leigazolta a CSZKA Szófiától Diogo Vianát.

A DVSC cégvezetője az m4sport.hu érdeklődésére megerősítette a portugál szélső szerződtetésének hírét. Róka Géza elmondta, szóban megállapodtak a játékossal és a bolgár klubbal, most már csak az adminisztráció rendbetétele és az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat van hátra. „Jogi értelemben még nincs hatályban az ügylet, de a megállapodás már megszületett” – nyilatkozta a cégvezető, aki hozzátette, hogy nem kölcsönvételről, hanem végleges átigazolásról van szó.

Diogo Viana - fotó: dvsc.hu Diogo Viana – fotó: dvsc.hu

Diogo Viana a CSZKA-val jelenleg a spanyolországi edzőtáborban tartózkodik, ahonnan a napokban érkezik majd Debrecenbe. A 26 éves portugál szélső a Sporting Lisszabonnál nevelkedett, majd az FC Portóhoz került, később kölcsönben más portugál csapatoknál futballozott. Volt a bolgár Litex Lovecs, legutóbb pedig a CSZKA Szófia légiósa, az idényben 18 bajnoki meccsen öt gólig jutott.

A szerződés anyagi részletei egyelőre nem ismertek, a transfermarkt szerint a játékos jelenlegi értéke 2,2 millió euró.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Egy nap alatt két meccset játszott a Loki
Két edzőmérkőzéssel folytatta a téli felkészülési időszakot az OTP Bank Ligában szereplő DVSC, amely a Kisvárdával döntetlent játszott, a Balmazújvárostól pedig az utolsó pillanatban kikapott.
Magyar futball
Tőzsér Dániel: "Akárhogy is játszom, nincs realitása a válogatottságomnak"
Leonel Pontes vezetőedző a napokban közölte Tőzsér Dániellel: a jövőben ő lesz a labdarúgó OTP Bank Ligában 10. helyen álló DVSC csapatkapitánya. Az átalakuláson áteső debreceniek középpályása az M4 Sportreggeliben elmondta, erősítésre szorulnak, saját jövőjével kapcsolatban pedig biztos benne, teljesíthet akármilyen jól, nincs reális esélye a válogatottba történő visszatérésének, ugyanis szerinte ennek a döntésnek más van a hátterében.
Magyar futball
Már nincs Pontes-kérdés Debrecenben
Mindössze több győzelmének köszönhetően nem áll kieső helyen a Debrecen labdarúgócsapata az OTP Bank Liga őszi zárása után. A szezon közben érkező vezetőedzőt, Leonel Pontest azonban megerősítette pozíciójában a klub vezetése.
Magyar futball