Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo beszólt, majd üzent a Real Madrid-szurkolóknak

m4sport.hu/marca.com
Világklasszis labdarúgó, gazdag, szexszimbólumnak számít, mégsem felhőtlen az élete a Real Madrid négyszeres aranylabdás focistájának, Cristiano Ronaldónak, akit szokatlan helyről ért verbális támadás. CR7 azonban nem maradt adós a válasszal.

A Blancók csapata a legutóbbi spanyol bajnokin hazai pályán 3-0-ra győzte le a Real Sociedadot. A találkozó Ronaldo gólt is lőtt, de az elmúlt hónapokban nyújtott teljesítménye nem nyűgözte le a madridi közönséget.

Így volt ez a mostani bajnokin is, melynek 23. percében, 0-0-s állásnál a hazai publikum hangos pfújolással hozta a portugál szélső tudomására, hogy nincsen elragadtatva a játékától.

Mikor Ronaldóban tudatosult, hogy a nézők hangos zúgolódása neki szól, csípőre tett kézzel megállt a Real Sociedad kapuja mögött helyet foglaló közönség előtt, és először spanyolul, majd portugálul küldte el melegebb éghajlatra az elégedetlenkedő tömeget. Végül a csapat kapitánya, Sergio Ramos nyugtatta meg a vasárnap harminckettedik életévét betöltő Ronaldót.

Ezt követően az Európa-bajnok portugál előbb egy gólpasszt adott Mateo Kovacicnak, majd a második félidő elején ő maga volt eredményes, a korábban füttyögő tömeg pedig tapssal jutalmazta a Real Madrid hetesét.

Ronaldo az eset utáni napon már az edzőteremben dolgozott, s ha már ott volt, akkor nem átallott üzenni a királyi gárda szurkolóinak…


„Keeping the balance”- azaz tartani az egyensúlyt, írta a kép alá a támadó, aki vélhetően arra célzott, hogy őt semmivel nem lehet kizökkenteni nyugalmából.

A 2016/17-es bajnokságban Ronaldo eddig tizenhárom gólt szerzett, amivel a tizenhat gólos Luis Suárez és a tizenöt gólos Lionel Messi mögött harmadik a góllövőlistán. A Real Madrid – mely egy meccsel kevesebbet játszott üldözőinél – negyvenhat szerzett pontjával vezeti a bajnokságot a negyvenkét pontos Barcelona, Sevilla kettős előtt.    

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gyarmati Eszter: „Nem egyeznek az álláspontok az UTE és az Újpest FC között”
Miközben az Újpest labdarúgócsapata Cipruson edzőtáborozik, addig itthon továbbra is kérdés, hogy mikor foglalhatja vissza otthonát a Szusza Ferenc stadionban a csapat. A klub ügyvezető igazgatója, Gyarmati Eszter az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy a csapat tavasszal Kecskeméten kényszerül lejátszani a hazai bajnoki mérkőzéseit. A műszaki átadás-átvétel már megtörtént, a használatba vételi engedély kiadása azonban még folyamatban van. Hogy mégis miért nem játszhat az Újpest a saját stadionjában, és hogy vannak-e érdekellentétek az Újpest FC és az UTE között, az alábbi videóban beszél Gyarmati Eszter.
Magyar futball
Gergely István: "Leestem a kispadról"
A magyar vízilabda-válogatott és a Honvéd korábbi kapusedzőjét, Gergely Istvánt ellenszavazat nélkül választották a Budapesti Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnökének. Az M4 Sportreggeli című műsorában a világ- és kétszeres olimpiai bajnok korábbi pólókapus elmondta, óriási felelősségnek tartja, hogy egy olyan nagy múltú klubot irányíthat, mint a Honvéd. Kiemelt célja a bővülés, az erőforrások optimális elosztása és a fejlesztések, melyeknek köszönhetően idővel példaértékű klubbá válhat a BHSE.
Vízilabda
Sipos Jenő: „Az a fontos, hogy a gyerekek megszeressék mozgást és a focit”
Kedden reggel a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnökét, Sipos Jenőt köszönthettük az M4 Sportreggeli című műsorában. A szóvívő elmondta, hogy 2015. szeptembere óta csaknem 500 új óvoda és több mint 10 ezer óvodás csatlakozott a Bozsik-programhoz, így ez a korosztály korábban soha nem látott méretekben képviselteti magát a programban, melynek köszönhetően ma már 1500 óvoda több, mint 30 ezer ovisa kergeti a labdát. Az óvodák vállalták, hogy hetente legalább egyszer játékos futballfoglalkozást tartanak a gyerekeknek, akik így már egészen kis korban megismerhetik a mozgás örömét és megszerethetik a labdarúgást.
Magyar futball
Sávolt Attila: "Magyarország felkerült a tenisztérképre"
Kedden az M4 Sportreggeli című műsorának vendége volt a korábbi világranglista 68. helyezett teniszező, Sávolt Attila, aki a múlt szezontól kezdve Fucsovics Márton edzője. A tréner mesélt a közös munkáról és az ez évi terveikről, a szlovákok elleni Davis Kupa-meccsről és a budapesti ATP Challengerről, illetve arról az edzői konferenciáról, ahol olyan neves előadók teszik majd tiszteletüket, mint a 14-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal nagybátyja és edzője, Toni Nadal, valamint a világranglista 3. helyén álló svájci klasszis, Stan Wawrinka edzője, Magnus Norman.
Tenisz