Tovább színesedik a Loki légióskontingense

Másfél éves szerződést kötött a bosnyák Haris Handzic a DVSC labdarúgócsapatával - közölte hivatalos honlapján a klub.

A 26 éves csatár a horvát listavezető Rijekából érkezik, ahol az ősszel mindössze négy meccsen kapott lehetőséget, abból háromszor csereként.

Pályafutását Bosznia-Hercegovinában, az FK Sarajevóban kezdte, ahol két év alatt 34 mérkőzésen kilencszer talált az ellenfelek kapujába.

Ezt követően megfordult a lengyel Lech Poznannál, a Rudar Prijedornál, a svájci bajnokságban szereplő Vaduznál és majd újra hazájában a Borac Banja Lukánál. Innen 2014-ben az orosz FK Ufába vezetett az útja, ahonnan aztán Horvátországba került.

Handzic már csatlakozott is a Portugáliában edzőtáborozó kerethez.

Aminek már nem próbajátékosként tagja, a hetek óta tesztelt venezuelai válogatott Frank Feltscher, akivel ugyancsak megállapodott a debreceni vezetés. Fél plusz egy évre írt alá a középpályás.

A két újabb szerzeménnyel már négy légióssal bővült a télen a DVSC játékosnévsora. A kameruni Justin Mengolóval, és a Bajnokok Ligájában is megfordult horvát kapus, Ivan Kelavával teljes kvartett mellett a Vasas jobbhátvédje, Osváth Attila kölcsönvételét könyvelheti el Leonel Pontes vezetőedző a bevételi oldalon. A portugál tréner emellett kinézte magának a  honfitársát, Diogo Vianát is, de az ő leigazolását még senki sem erősítette meg hivatalosan.
A képen (balról jobbra) Haris Handzic, Frank Feltscher és Ivan Kelava immár a Loki szerelésében.


Az őszi csapatból távozott Balogh János, Kuti Krisztián, Mészáros Karol (ő csak kölcsönbe), Szakály Péter, az ukrán Szergej Bobko, a holland Geoffrey Castillion, a bosnyák Ognjen Djelimc és a szlovák Robert Vittek.