Musorujsag
Élő Eredmények

Izgalmas döntő a futsalkupában

m4sport.hu
A férfiaknál Győr, a nőknél pedig az Astra együttese nyerte a futsal Magyar Kupa Veszprémben rendezett négyes döntőjét.

A férfi futsalosok Magyar Kupa dfináléját 5-4-re a győriek nyerték meg a szombathelyiek ellen. A félidőben 4-3-ra vezetett a címvédő, amely a meccs elején hamar kétgólos hátrányba került, de 0-2 és 1-3 után is fel tudott állni.

Magyar Kupa, döntő:
férfiak:
Rába ETO-Haladás VSE 5-4 (4-3)

nők:
Astra-Artifex Kiskunfélegyházi Bulls FC – Agenta Girls Szekszárdi FC 2-0 (0-0)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kialakultak a futsal MK-döntők párosításai
A nőknél a Szekszárd és a Kiskunfélegyháza, a férfiaknál pedig a Haladás és a Rába ETO jutott be a vasárnapi fináléba a futsal Magyar Kupa Veszprémben zajló négyes döntőjében. A férfiak döntőjét 20 órátol az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
Magyar futball
Spanyol örömfutsallal győzött a Győr
Alaposan visszavágott szezonbeli egyetlen elszenvedett vereségéért a Rába ETO az MVFC-Berttyóújfalunak a hazai futsalélvonal hétfői rangadóján. A 7-2-s győzelemből a győriek spanyol játékosa, Constantino Vinas Alejandro öt góllal vette ki a részét.
Magyar futball
Parádés cselt mutatott be a Fradi futsalosa
A ferencvárosi Safar Tony a Dunaferr elleni bajnokin a <a href="https://www.m4sport.hu/2017/02/03/egy-igazan-gyalazatos-szerelesi-kiserlet-a-futsal-nb-i-bol/" target="_blank">szabálytalansága </a>mellett azt is megmutatta, hogy nagyon tud focizni, s igazi nyalánksággal szolgált a futsal szerelmeseinek.
Magyar futball
Egy igazán gyalázatos szerelési kísérlet a futsal NB I-ből
A Fradi futsaljátékosa, Safar Tony hajmeresztő szerelési kísérletet mutatott be az FTC-Dunaferr bajnokin. A dunaújvárosiak piros lapot reklamáltak, a játékvezető végül csak sárgát adott, a kisbüntetőből pedig tovább növelhette volna előnyét a piros mezes együttes, ám az első gólt szerző Fekete Róbert a kapu mellé durrantott.
Magyar futball