Musorujsag
Élő Eredmények

Mesterek viadala Budapesten

m4sport.hu
Muaythai négyes tornán csapnak össze a nehézsúlyúak február 25-én.

A 18 órakor kezdődő esemény helyszíne a BudapestVáci út 19. alatti aTEREM lesz.

A szenior viadal fő eseményén négyen küzdenek meg egymással:

Dudok Károly, a Spartan Fight Club vezetőedzője, a Magyar Muaythai Szakszövetség elnöke

Sörös István, a Red Corner Fight Club vezetőedzője

Erdős József, a Thaywondo Hungary SE vezetőedzője

Hajdu Gábor, a Du-haj Gym vezetőedzője

A selejtezők győztesei kerülnek a döntőbe, a torna győztese elnyeri a Mesterek Viadala bajnoki övet. A Mesterek Viadala mellett számos K-1, Thai-box és MMA küzdelmet nézhetnek meg a küzdősportok szerelmesei.

A Harcosok Klubja Versenysorozat 2011 októberében indult. A versenysorozat célja a küzdősportok és az egészséges életmód népszerűsítése Magyarországon, valamint folyamatos versenyzési lehetőség biztosítása a feltörekvő, haladó és profi magyar küzdősportolók részére Thai-box, K-1 és MMA szabályrendszerekben.

Gyerekektől a szenior korú harcosokig lépnek ringbe a rendezvényeken a versenyzők. Fontos, hogy hasonló korú, tudású, testsúlyú sportolók kerüljenek szembe a ringben egymással, ezáltal egyenlő esélye legyen mindkét küzdő félnek a győzelemre. A rendezvényeken induló harcosok szinte mindegyike polgári szakmával rendelkezik, a küzdelem, a harc számukra szenvedély. A versenyek nyíltak és ingyenesek a harcosok számára, tehát bárki benevezhet aki érvényes sportorvosi igazolással rendelkezik, nevezési díjat sem kell fizetnie. Az eddigi 25 rendezvény során 100 sportegyesület 1500 versenyzője küzdött a Harcosok Klubjában. Norvég, román és osztrák versenyzők is részt vettek már a küzdelmekben, amelyeket látványos fény- és hangtechnika, ring-speaker, ring lányok színesítik. A versenysorozatot a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség felügyeli.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronda Rousey sosem volt igazi bajnok, állítja az "Amerikai gengszter"
A kevert harcművészetek( MMA) félnehézsúlyú férfi versenyzője, az UFC-t is megjárt Chael Sonnen soha nem tartotta Ronda Rousey-t világverő bajnoknak, véleménye szerint ugyanis egy jól működő rendszerben sosem lett volna világbajnok a média által érdemtelenül felkapott amazon.
Küzdősportok
Ronda Rousey hollywoodi tündöklése és bukása
A jelek szerint az emberek szeretik nézni a verekedéseket. Az UFC térhódításával végigkövethettük az első MMA-szupersztár felemelkedését és bukását. Az egész történet olyan, mint egy hollywoodi forgatókönyv, talán nem véletlenül. Főszerepben: Ronda Rousey.
Küzdősportok