Musorujsag
Élő Eredmények
 

Ön szerint mennyi lett a Bayern - Arsenal végeredménye?

A Bayern München hazai pályán szétzúzta az Arsenal csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, az 5-1-es végeredmény pedig nagy valószínűséggel továbbjutást ér Carlo Ancelotti fiainak.

A két csapat Arjen Robben és Alexis Sanchez révén 1-1-es döntetlennel vonult a félidőben az öltözőbe, azonban a második játékrészben a Bőrnadrágosok óriási fölényben játszottak, Robert Lewandowski, Thiago Alcantara dupla, majd Thomas Müller találataival beállították az 5-1-es végeredményt. Az összecsapáson sokan nem voltak megelégedve a szerb Milorad Mazsics játékvezető ténykedésével, akinek ítéletei elsősorban Ancelotti együttesét érintették negatívan. Két kirívó eset történt, ami mindenkinek szemet szúrt a stadionban és a képernyőkön egyaránt.

Az első eset a meccs 35. percében történt, David Alaba beadása Héctor Bellerín kezének köszönhetően nem jutott célba, a büntető megítélése viszont elmaradt, a játék folytatódott.

A 61. percben Kieran Gibbs egy góltól, Mazsics játékvezető és az alapvonali partjelző nagyvonalúsága pedig egy büntetőtől menekítette meg az Arsenalt. Kapusok is megirigyelnék, ahogy kiszedte Robben lövését az Ágyúsok ideiglenes hálóőre.