Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb világsztár Győrben

m4sport.hu
A nyáron csatlakozik a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához Anne Mette Hansen, a dán válogatott jobbátlövője.

A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Köbenhavntól érkező 22 esztendős játékos hároméves szerződést írt alá.

„Ez a világ egyik, ha nem a legjobb csapata. Nagyon örültem a megkeresésnek, sok jót hallottam a győri szurkolókról. Alig várom már, hogy pályára léphessek, biztosan fantasztikus élmény lesz” – mondta videóüzenetében a 2013-ban világbajnoki bronzérmes, 2012-ben junior-világbajnok átlövő.

Az eseményen bejelentették, hogy Görbicz Anita, a gárda 33 éves klasszisa további két évvel meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését, s újabb egy évig marad az együttesnél a válogatott kapusa, Kiss Éva.

„Számomra Győr, és az Audi ETO egyet jelent a családdal. Nem gondolkoztam sokat a folytatáson, hiszen azt már korábban is elmondtam, hogy legalább két évet még érzek magamban. Örülök, hogy sikerült megegyeznem csapatommal a folytatásról. Motivált vagyok, sikerre éhes, csakúgy, mint az egész csapat. Célom, hogy továbbra is a legjobbak legyünk, és minden fronton sikeresek az idei és a következő szezonokban is” – nyilatkozta Görbicz Anita.

„Egy percig nem volt kérdéses a szerződéshosszabbítás csapatkapitányunkkal. Görbicz Anita a klub ikonja, természetesen szükségünk van a továbbiakban is rá. Igazi vezére ő a csapatnak a pályán és azon kívül is. Örülünk, hogy a következő két szezon során továbbra is csodálhatjuk az ő játékát” – idézte a klub közleménye Bartha Csaba elnököt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sabaté üzent az őt bírálóknak
A Veszprém vezetőedzője, Javier Sabaté a Kiel elleni győztes összecsapás után szúrt oda kritizálóinak. A spanyol tréner egész szezonban rengeteg bírálatot kapott, miután a Veszprém nem úgy szerepelt, ahogyan azt elvárták a csapattól, ráadásul a magyar válogatott élén sem sikerült maradandót alkotnia a franciaországi világbajnokságon.
Kézilabda
Bravúros győzelmet arattak Nagy Lászlóék
A Telekom Veszprém 27-25-re győzött a német THW Kiel otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai mérkőzésén, ezzel jelenleg csoportja harmadik helyén áll.
Kézilabda
Simán nyert a Győr Budaörsön
A Győri Audi ETO KC tíz góllal győzött a Budaörs vendégeként a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.
Kézilabda
"Valóra váltottam egy álmom" - Iváncsik Gergő búcsúzik
<a href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/02/07/nem-igy-szerettem-volna-ivancsik-gergo-lemondta-a-valogatottsagot/" title="“Nem így szerettem volna” – Iváncsik Gergő lemondta a válogatottságot">Február 7-én jelentette be a Iváncsik Gergő, hogy befejezi pályafutását</a> a magyar kézilabda-válogatottban. A 35 éves szélső az M4 Sportnak adott interjút, melyben beszélt visszavonulása okairól, valamint arról is, hosszú ideig érlelődött benne ez a nehéz döntés. Igaz, nem úgy búcsúzik a nemzeti csapattól, ahogyan az elképzelte, de semmiképp sem rossz szájízzel teszi le a címeres mezt. A videóból kiderül, hogyan emlékszik vissza a válogatottban eltöltött 17 évére, hogyan vélekedik arról, hogy a pályafutása alatt nem sikerült érmet szerezniük egyetlen világversenyen sem, valamint azt is megtudhatják, miért mondta azt: "az Iváncsik nevet ki kellett érdemelni."
Kézilabda