A bajnoki aranyat is behúzná a kupagyőztes futsalcsapat

Nagy Anett, a zsinórban ötödször kupagyőztes Astra-Artifex Kiskunfélegyházi Bulls FC játékosa úgy véli, a hétvégi siker olyan erőt adhat az egész csapatnak, hogy a bajnokságot is sikerülhet megnyerniük.

A bajnokság felsőházába jutott kiskunfélegyháziak labdarúgója az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, nehezen indult a szezon a csapat számára, ezúttal is új csapatot kellett építeniük. A Magyar Kupa-meneteléssel kapcsolatban úgy vélekedett, a Tolna-Mözs ellen 2-1-re megnyert elődöntő volt a kulcsmérkőzés, amelyen a hosszabbítás végén ő szerezte meg a győztes gólt.

"Óriási sikert értünk el, talán ez az ötödik kupagyőzelem volt a legnehezebb, a döntőben legyőzött Szekszárd papíron sokkal erősebb csapatnak számít. Nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, de megérdemeltük a győzelmet" - tette hozzá a futsalos, aki azt is elárulta, hogy hatalmas ünneplést csaptak, ami már az öltözőben megkezdődött.

Nagy Anett az interjúban arról is beszélt, hogy Dombó János edzőnek miért kell minden szezon elején új csapatot építenie, neki pedig miért nem megy már a kettős terhelés.