Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar csatár döntött

MTI
A magyar válogatott Németh Krisztián büntetőből lőtt győztes gólt a katari labdarúgó-bajnokság pénteki játéknapján.

A házigazda al-Garafa SC honlapjának beszámolója szerint Németh kezdő volt az al-Kor SC elleni meccsen, amelynek ő szerezte az egyetlen találatát a 13. percben tizenegyesből. Mivel sérülés miatt a csatár a közelmúltban csaknem egy hónapot kihagyott, a 76. percben lecserélték.

Az al-Garafa három nyeretlen mérkőzés után győzött ismét a bajnokságban, és a 21. fordulót követően a tabella ötödik helyén áll.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nikolics újra betalált - nyert a Chicago
Nikolics Nemanja amerikai csapata, a Chicago Fire felkészülési mérkőzést játszott szerdán a Montréal Impact ellen, melyet simán, 4-1-re megnyert. A magyar támadó góllal és egy érdekes "gólpasszal" is hozzájárult csapata sikeréhez.
Külföldi futball
Három pontot ért csapatának Gyurcsó Ádám gólja
A Pogon Szczecin február 14-én, kedden 2-1-re megnyerte az Ekstraklasa tavaszi fordulójának első mérkőzését a Gliwice ellen, méghozzá a magyar légiós, Gyurcsó Ádám hajrában lőtt góljával.
Külföldi futball
Filipovics Vladan szerint Huszti Szabolcs nem levezetni megy Kínába
Mozgalmas heteken van túl Filipovics Vladan, hiszen az általa képviselt labdarúgók közül klubot váltott többek között Guzmics Richárd, Huszti Szabolcs és Nikolics Nemanja is. Az F-Group menedzseriroda tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a Sportreggeliben számolt be a magyar sztárjátékosok szenzációt keltő átigazolásairól.
Külföldi futball
Kádár köszöni szépen
Az Instagramon mondott köszönetet a Lech Poznannak Kádár Tamás, aki pénteken aláírt a Dinamo Kijevhez.
Külföldi futball