Musorujsag
Élő Eredmények

Hetedszer is bejutottak a kupadöntőbe

m4sport.hu
A Szolnoki Olaj KK 13 ponttal legyőzte szegedi ellenfelét a férfi kosárlabda Magyar Kupa pénteki elődöntőjében, Győrben.

A Szolnoki Olaj KK 13 ponttal legyőzte szegedi ellenfelét a férfi kosárlabda Magyar Kupa pénteki elődöntőjében, Győrben. A szolnokiak sorozatban hetedszer játszhatnak finálét a kupában. A mezőny legeredményesebb játékosa a szolnoki Vojvoda Dávid volt húsz ponttal.

Zsíros Tibor Magyar Kupa, nyolcas döntő, Győr, elődöntő:
Szolnoki Olaj KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 71-58 (27-18, 24-9, 5-22, 15-9)

később:
Alba Fehérvár-Egis Körmend 19.00

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Útjára indul a Nemzeti Kosárlabda Akadémia
A héten Budapesten aláírták a Rátgéber Kosárlabda Akadémia szakmai bázisán nyugvó Nemzeti Kosárlabda Akadémia sportkomplexumának beruházási, kivitelezési munkálataira irányuló szerződést, így elkezdődhet Pécsett egy világszínvonalú, Európában is egyedülálló kosárlabda utánpótlásképző központ építése.
Kosárlabda
Szoros csatában nyert a Bulls
A Chicago Bulls nagy csatában, egy ponttal legyőzte a vendég Boston Celticset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján.
Kosárlabda
Vas megyében a címvédő az úr
A címvédő Körmend 83-66-ra nyert a Szombathely ellen a győri kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntő első napjának utolsó negyeddöntőjében.
Kosárlabda
Hangáék otthon vannak a négy között
A házigazda Baskonia a Tenerife ellen nyert a Spanyol Kupa nyolcas döntőjének első napján. A magyar kosárlabdázó csapata egyik legjobbja volt.
Kosárlabda
Alba-öröm Győrben
Az Alba Fehérvár nagyon könnyedén, 25 ponttal legyőzte a Zalaegerszeget, s ezzel bejutott férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe a sorozat Győrben zajló nyolcas tornáján.
Kosárlabda
A kassaiak jobban dobnak, mint a ceglédiek
A Cegléd a kassai 15 pontos vereség után, csütörtökön hazai pályán hét ponttal kikapott a szlovák Kosicétől a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős vereséggel búcsúzott.
Kosárlabda
Megizzadt a bajnok a kupa nyolcas döntőjében
A Szolnok jutott be másodikként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel a győri nyolcas torna csütörtöki nyitónapján hosszabbítás után legyőzte a Kaposvárt.
Kosárlabda