Musorujsag
Élő Eredmények

A Vidi-támadó szíve megesett korábbi csapatán

m4sport.hu
Asmir Suljic még 2015 nyarán igazolt az Újpest csapatától a székesfehérváriakhoz, ám a 2017-es tavaszi nyitófordulóban alighanem felsejlettek régi emlékei, így a mérkőzés első félidejében, 1-0-ás vendégvezetésnél megkegyelmezett a lila-fehéreknek. A bosnyák támadó mentségére legyen mondva, hogy a második játékrészben azért betalált, hibája pedig még rosszindulattal sem nevezhető végzetesnek, miután csapata fölényes, 5-1-es diadalt aratott a fővárosiak ellen. A már-már komédiába illő jelenetsort az alábbi videóban tekintheti meg.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Jön a 101. Videoton-Újpest összecsapás
Az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Videoton hazai pályán fogadja az Újpestest. A két klub eddig 100 alkalommal találkozott egymással, 38 újpesti győzelem mellett, 21 döntetlen, valamint 41 fehérvári siker született, az összesített gólkülönbség 150-146 a fővárosi csapat javára.
Magyar futball
Az OTP Bank Liga elé: Videoton FC
Az OTP Bank Liga tavaszi rajtjához közeledve végigjárjuk az élvonalbeli csapatokat: hogyan változtak a keretek, hogyan zajlott a felkészülés, illetve megkérdezzük az illetékeseket, milyen elvárásokkal tekintenek a tavasz elé. Sorozatunkat a Videoton FC-vel zárjuk.
Magyar futball
Kovács Zoltán: „Szeretnénk tovább növelni a dominanciánkat”
Fontos játékosok távoztak a téli átigazolási időszakban a Videotontól, azonban a Dél-Koreába távozó Feczesin Róbert utódját már megtalálta a klub, de az ő eligazolásával kétségkívül jól is járt a Videoton mondta el Kovács Zoltán a csütörtöki Sportreggeliben. A Videoton szeretné növelni dominanciáját tavasszal, a csapat célja a minél eredményesebb játék. A szakvezető beszélt a felcsúti "vendégszereplésről", a felkészülésről, valamint arról is, hogy az eligazolt játékosok vidis jövőjéről is.
Magyar futball
Henning Berg: "Készen vagyunk"
A Videoton vezetőedzője szerint <a href="https://www.m4sport.hu/2017/02/13/horvat-valogatott-tamadot-igazolt-a-videoton/" target="_blank" rel="noopener">Mirko Maric érkezésével</a> összeállt a csapat a tavaszi idényre.
Magyar futball