Musorujsag
Élő Eredmények

Így reagált Nikolics a kihagyására

m4sport.hu
Nikolics Nemanja elfogadja Bernd Storck szövetségi kapitány döntését, aminek következtében kimaradt a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretből.

A Chicago Fire magyar támadója szerint logikus döntést hozott a német edző. „Amikor a születésnapomon, december 31-én hívott a kapitány, abban maradtunk, hogy az összetartás előtt egyeztetünk, megnézzük, hogy alakul a beilleszkedésem az új csapatnál – írta Nikolics a Facebookon. – Ma beszéltem a kapitánnyal, elmondtam neki, elfogadom és logikusnak tartom a döntését. Bernd Storck korrekt módon jelezte, mivel nem garantálhatja, hogy pályára lépek majd a selejtezőn, nem lenne szerencsés, ha ennyit utaznék, és ilyen sok időre elhagynám a Chicago Fire-t. Mondta, tegyem a dolgom, rúgjam a gólokat, ahogy eddig is, és akkor nyitva lesz számomra a válogatott kapuja.”

A csatár hozzátette, nagyon drukkol a csapatnak, hogy sikerüljön jó eredményt elérni Lisszabonban. „És persze mindent megteszek, hogy a jövőben ismét számoljon velem a kapitány!”

A jövő vasárnaptól Telkiben edzőtáborozó kerettagok névsora:
Kapusok:
Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Videoton FC), Megyeri Balázs (Greuther Fürth)

Védők:
Bese Barnabás (Le Havre), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Videoton FC), Hangya Szilveszter (Vasas), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Kálnoki-Kis Dávid (Újpest FC), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon), Pintér Ádám (Greuther Fürth), Vinícius Paulo (Videoton FC)

Középpályások:
Gera Zoltán (Ferencváros), Holman Dávid (DVSC), Kalmár Zsolt (Bröndby IF), Kleinheisler László (Ferencváros), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Nagy Ádám (Bologna)

Támadók:
Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Németh Krisztián (al-Garafa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Sallai Roland (Palermo), Szalai Ádám (Hoffenheim)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nikolics CR-rel bújt ágyba
Kompressziós masszázskészülék és Cristiano Ronaldo életrajzi könyve - így kapcsolódik ki Nikolics Nemanja chicagói otthonában. A csatár hivatalos Facebook-oldalára tett ki képet esti programjáról.
Külföldi futball
Bravúros döntetlennel kezdtek Nikolicsék
Gólt ugyan nem szerzett, de bravúros döntetlent ért el csapatával Nikolics Nemanja a Chicago Fire első idei bajnokiján. A mérkőzés előtt a hazai pályán játszó Columbus Crew-t tartották esélyesebbnek, de végül 1-1-es döntetlen született.
Külföldi futball