Musorujsag
Élő Eredmények

Pikáns részletek derültek ki Messiről és Suárezről

m4sport.hu/goal.com
Az köztudott, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának két klasszisa, Lionel Messi és Luis Suárez remekül megérti egymást a pályán, de az csak most derült ki, hogy a toaletten is van egy közös szokásuk.

A két dél-amerikai támadó az uruguayi Canal 10 televízió riporterével elegyedett jó hangulatú beszélgetésbe, ahol a két világsztárt kedvenc desszertjéről és filmjéről kérdezte a tv munkatársa, ám a beszélgetés egyszer csak furcsa fordulatot vett.

A riporter úgy érezhette, hogy ha már lúd, legyen kövér, és feltett egy meglehetősen indiszkrét kérdést a két világklasszisnak: „Ülve vagy állva pisiltek?”


Messi arcára először kiült a döbbenet, majd zavarában csapattársa felé fordult: „Na, te hogyan csinálod? Ülve?” Suárez egy félszeg mosoly kíséretében színt vallott: „Én ülve.” Ezt már az argentin sem bírta mosolygás nélkül, és vagy szolidaritásból, vagy azért, mert valóban úgy van, kibökte a tutit: „Én is!” Naná, hogy kitört a röhögés.

Messi meg is indokolta, hogy miért tesz így: „Sokkal kényelmesebb. Mikor reggel felkelsz, még álmos vagy, így viszont csak lefele kell célozni, ennyi. ”

A kaput tehát minden bizonnyal jobban érzi a duó, Suárez ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 29, míg Messi 39 gólt szerzett a mostani szezonban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A PSG feljelentette a bírót az UEFA-nál
A Paris Saint-Germain panaszt tett az Európai Labdarúgó Szövetségnél a Barcelonában 6-1-re elvesztett Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben tevékenykedő játékvezető ellen - a francia sajtó szerint.
Bajnokok Ligája
De Bruyne: nincs messze a BL-döntő
A Manchester City belga válogatott labdarúgója, Kevin De Bruyne szerint az angol együttesnek minden esélye megvan arra, hogy finálét játsszon a Bajnokok Ligájában.
Bajnokok Ligája
Bartha állítja: nem véletlen volt a csodagól
Bartha László parádés gólt szerzett a hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésen. Biztosan sokakban felmerült, hogy csak a puszta véletlennek köszönheti, hogy a labda a kapuban kötött ki, azonban tudatos volt a Paks 30 éves középpályása cáfolta ezeket a feltevéseket.
Magyar futball
Kassai vezeti a Roma-Lyont
Kassai Viktor vezeti az AS Roma és az Olympique Lyon labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntő visszavágóját.
Külföldi futball