Musorujsag
Élő Eredmények

Podolski különleges meccsen búcsúzik a válogatottól

MTI
Az Anglia elleni, jövő szerdai felkészülési mérkőzésen búcsúzik a német labdarúgó-válogatottól Lukas Podolski.

A 31 éves játékos a tavaly nyári, franciaországi Európa-bajnokság után jelentette be, hogy nem kíván többet szerepelni a nemzeti csapatban, amelynek keretébe most utoljára válogatta be Joachim Löw szövetségi kapitány.

„Nagyon örülök, hogy ilyen meccsen tud elbúcsúzni a válogatottól Podolski, hiszen megérdemli. Az angol csapat elleni találkozóink mindig különlegesek, biztosan ennek is nagyszerű lesz a hangulata” – nyilatkozta Löw.

Joachim Löw – fotó: EPA/YURI KOCHETKOV

A három éve világbajnok Podolski – aki 2004 óta szerepel a nemzeti csapatban, és azóta ez lesz a 130. válogatott mérkőzése – jövő szerdán, Dortmundban búcsúzik a Nationalelftől.

A vb-címvédő német csapat – mely négy kör után négy győzelemmel vezeti selejtezőcsoportját – a felkészülési mérkőzés után Azerbajdzsánba látogat világbajnoki selejtezőre.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ezért van padlón az angol foci
Az angol foci hívei az utóbbi évtizedekben már hozzászokhattak, hogy válogatott szinten rendre felsülnek a háromoroszlánosok a nemzetközi tornákon. Az viszont új lehet nekik, hogy már a klubfutball sem a régi. Európai szinten persze.
Bajnokok Ligája