Musorujsag
Élő Eredmények

Felszabadult játékkal nyerte a döntő első meccsét a Pénzügyőr

MTI/M4 Sport/M1
A vendég Pénzügyőr idegenben nyert a címvédő Kaposvár ellen a férfi röplabda NB I döntőjének vasárnapi első mérkőzésén.

Eredmény:

FINO Kaposvár SE-Pénzügyőr SE 1-3 (-25, 24, -22, -19)

A párharc állása: 1-0 a Pénzügyőr javára

Az első játszmában végig a története első bajnoki döntőjét játszó Pénzügyőrnél volt az előny, és némi meglepetésre meg is szerezte a vezetést, sőt, a második felvonásban is volt két szettlabdája. A címvédő somogyiak innen fordítottak és egyenlítettek, ám a következő játszmában ismét a kevesebbet hibázó fővárosiak kerültek előnybe.

A Magyar Kupa-ezüstérmes Pénzügyőr a folytatásban is remekül röplabdázott, kiváló nyitásaival alaposan meglepte ellenfelét. A vendégek vezére a tavaly még a kaposváriak csapatkapitányaként aranyérmes Bagics Balázs volt, az ő jó teljesítményének is köszönhetően megérdemelten nyerték meg a fővárosiak az első találkozót.

A finálé az egyik fél harmadik győzelméig tart, a második mérkőzést szerdán rendezik Budapesten.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megkezdték munkájukat a szövetségi koordinátorok
A sporttörvény tavalyi módosítása nyomán bekövetkezett változások szükségessé tették a magyar sportéletben az állami és a civil, szövetségi oldal közötti együttműködés új formájának kialakítását, az úgynevezett szövetségi koordinátori pozíció bevezetését - jelentette ki Szabó Tünde sportállamtitkár az MTI-nek adott hétfői nyilatkozatában, hozzátéve, hogy az első ütemben 17 sportági szövetségnél töltik be idéntől ezt a munkakört.
Egyéb
Ellenségként érkezett, most pedig szeret szeretve lenni a csabai ász
Nem egész két évvel ezelőtt hozta meg Tálas Zsuzsanna a nagy port kavaró döntést, a Vasas röplabdacsapatától a nagy rivális Békéscsabához szerződött. A magyar válogatott feladója nem bánta meg döntését, eddigi pályafutása legjobb és legeredményesebb időszakát éli.
Röplabda
"Dávid és Góliát csatája" a CEV Kupában
A győzelem a célja a Linamar-BRSE női röplabdacsapatának a keddi CEV Kupa negyeddöntő első, magyarországi mérkőzésén, amelyen az olasz Busto Arsizióval találkozik.
Röplabda