Musorujsag
Élő Eredmények

Nikolics mindössze húsz másodpercet kapott

m4sport.hu
Az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban(MLS) futballozó Nemanja Nikolicsnak hamar sikerült beilleszkedni új csapatába, a Chicago Fire-be.

Nikolics egy korábbi videotonos csapattársával, Arturo Álvarezzel játszik együtt a chicagói együttesben, melynek honlapja hosszabban foglalkozott a két játékossal – számolt be róla a vidi.hu. Mindkét labdarúgó fontos szerepet vállalt a székesfehérváriak 2015-ös bajnoki címének megszerzésében, kettejük közül is kiemelkedik a magyar csatár, aki 21 bajnoki találatával gólkirály lett a 2014/2015-ös szezonban.

A Chicago Fire honlapjának Nikolics az egykori Sóstói Stadion és a Toyota Park kísérteties hasonlóságáról mesélt, Álvarez pedig reméli, hogy jelenlegi klubjukban ugyanolyan jól megértik majd egymást, mint tették azt a Videotonban. A két labdarúgó az MLS második fordulójában egyaránt betalált, bebiztosítva csapatuk 2-0-ás sikerét a Real Salt Lake együttese fölött.

Nikolics első chicagói találata lesnek tűnhet, de a lassításból kiderül, a játékvezető remek döntést hozott:

 

A Chicago Fire láthatóan odafigyel játékosaik mentális karbantartására is. Nemanja Nikolics, Arturo Álvarez és David Arsakjan egy forgatáson vettek részt, ahol az volt a feladatuk, hogy húsz másodperc alatt, minél több Premier League csapatot soroljanak fel. A magyar csatár teljesítményét itt láthatják, a teljes videót pedig ide kattintva tekinthetik meg.

Az MLS harmadik fordulójának szombati játéknapján, a chicagói csapat 4-0-ás vereségbe szaladt bele az Atlanta United ellen.

Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kihagyta a portugálok ellen készülő keretből Nemanja Nikolicsot, aki elfogadta a kapitány döntését.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megvan Nikolics első chicagói gólja az MLS-ben
A múltheti bemutatkozásán még nem, azonban első hazai meccsén már betalált Nikolics Nemanja, aki a Chicago Fire első gólját szerezte a Real Salt Lake elleni győztes találkozón.
Külföldi futball
Így reagált Nikolics a kihagyására
Nikolics Nemanja elfogadja Bernd Storck szövetségi kapitány döntését, aminek következtében <a title="Sok a fiatal a portugálok ellen készülő keretben" href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/03/10/sok-a-fiatal-a-portugalok-ellen-keszulo-keretben/" target="_blank" rel="noopener">kimaradt a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretből</a>.
Magyar futball