Musorujsag
Élő Eredmények

Haladnia kell a korral a Veszprémnek

M1
Február elején jelentette be a Veszprém, hogy nyártól Ljubomir Vranjes irányítja a csapatot, múlt héten pedig hat új játékost is bemutatott a bakonyi klub. Kálomista Gábor a Veszprém Handball Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a top országok csapatai egy teljesen más stílusú kézilabdát kezdtek el játszani, a Veszprémnek, mint Európa egyik legjobb klubjának, szintén változtatni kellett azért, hogy lépést tudjon tartani a legjobbakkal, és a Veszprém is megőrizze előkelő helyét az csapatok között. A szakember beszélt arról is, hogy az igazolt sztárok mindegyike benne van a világ top 5 játékosa között, és mindegyikük szívesen igazolt a magyar klubhoz.

A videóra kattintva kiderül, mit gondol Kálomista Gábor a hétvégi Veszprém-Szeged rangadóról, a Szeged szerepléséről, mit vár a magyar bajnokságtól és a Bajnokok Ligájától.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Schuch Timuzsin: „Teljes erővel a Zágrábra koncentrálunk”
Az M4 Sport napindító műsorának vendége volt a Veszprém válogatott játékosa Schuch Timuzsin. A bakonyiak védője rendkívül nehéz BL-hajrára számít, úgy gondolja, hogy bárki esélyes lehet a végső győzelemre. Schuch szerint az ő águkról több csapat fog továbbjutni, szerinte nehéz lett volna összeállítani egy nehezebb csoportot. A csapat már maximálisan a hétvégi, Zágráb elleni első mérkőzésre készül. A 31 éves játékos beszélt Javier Sabaté munkájáról, a Szeged elleni rangadóról, valamint a válogatott és a Veszprém jövőjéről is.
Kézilabda