Musorujsag
Élő Eredmények

Ilyen, amikor négy sztár kinevet egyet

m4sport.hu
A Bayern München a Bundesliga 25. fordulójának vasárnapi játéknapján 1-0-ra legyőzte a Borussia Mönchengladbach együttesét. A mérkőzés 85. percében Carlo Ancelotti, a bajorok vezetőedzője lecserélte Arjen Robbent, aki láthatóan nem értett egyet az olasz szakember döntésével, a kispadon ülőknek azonban remek szórakozást nyújtott heves csapkodásaival. Rafinha, Xabi Alonso, Jérome Boateng és Franck Ribéry teli szájjal nevetett a holland támadón.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szoros meccsen növelte előnyét a Bayern
Egygólos győzelmet aratott a Bayern München a Borussia Mönchengladbach vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának utolsó mérkőzésén.
Külföldi futball
Négyet kaptak Dárdaiék Kölnben
Sorozatban hatodik idegenbeli mérkőzését vesztette el a Hertha BSC a német labdarúgó-bajnokságban: a Dárdai Pál irányította berlini együttes ezúttal a Köln otthonában maradt alul a 25. forduló szombati játéknapján.
Külföldi futball
Szűk győzelemnek örülhettek Dortmundban
A harmadik helyen álló Borussia Dortmund 1-0-ra nyert hazai pályán a kiesés ellen küzdő Ingolstadt ellen a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának péntek esti nyitómeccsén.
Külföldi futball
Különleges köszöntést kapott Dárdai Pál a Herthától
Szinte senki nem tett olyan sokat a klubért a közelmúltban, mint Dárdai Pál - áll a Hertha BSC-nek csütörtökön, a magyar labdarúgóedző 41. születésnapján közzétett köszöntőjében. A klub által a születésnapra készített videós összeállítást cikkünkben megtekintheti.
Külföldi futball