Musorujsag
Élő Eredmények

Remekelnek a magyar tornászok

MTI
Kovács Zsófia a felemáskorlát és az ugrás után a gerenda és a talaj döntőjébe is bejutott a tornászok dohai világkupaversenyén.

A katari viadal honlapja szerint a Dunaferr SE versenyzője a gerenda csütörtöki selejtezőjében 12,866 ponttal hetedikként végzett, talajon pedig 12,533 ponttal ötödikként zárt. A női mezőny másik magyar tagja, Al-Salty Dália előbbi szeren a tizedik, utóbbin pedig a 14. lett, így nem került a fináléba.

Kovács Zsófia szerdán felemáskorláton és ugrásban, Berki Krisztián pedig lólengésben biztosította helyét a legjobb nyolc között. A döntőket pénteken és szombaton rendezik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Berki Krisztián Dohában is döntőzik
Berki Krisztián lólengésben, Kovács Zsófia pedig felemáskorláton és ugrásban bejutott a döntőbe a tornászok dohai világkupa-versenyén.
Torna
Kis Alexandra: "Úgyanúgy készülünk a hazai Eb-re, mint a többi versenyre"
Túl van első idei versenyén a magyar válogatott két ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni és Kis Alexandra. Előbbi az ukrán Grand Prix-n, a sérüléséből visszatérő Fanni pedig a Deriugina Cup-on lépett szőnyegre Kijevben. A két versenyzőt az MTK szakosztály vezetője, Deutch-Lazsányi Erika is elkísérte a Sportreggelibe, ahol elmondta, úgy érzi, jó úton haladnak versenyzői a májusi budapesti Európa-bajnokság előtt.
Torna