Musorujsag
Élő Eredmények

Csötönyi Sándor: "Zsolt nézzen néha a háta mögé is"

m4sport.hu
Mint korábban megírtuk, Csötönyi Sándor lemondása után egyhangúlag szavazták meg az április elsején megtartott közgyűlésen Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élére.

„Ki kell adni a munkát, a megfelelő embereket a megfelelő helyekre kell állítani” – mondta Erdei Zsolt.

Elődje, Csötönyi Sándor inkább a távolból segítené az új elnök munkáját, ha szükség lesz a tanácsaira, amiből egyet máris adott útravalóként Erdei számára: „Remélem, hogy a Zsoltnak talán lesz ereje ahhoz, hogy rendet tegyen azokon a helyeken, ahol szerepzavarba kerültek néhányan. Nézzen néha a háta mögé is, mert én általában mentem előre, mint a buldózer, és hátra is kellett volna nézni, főleg az utolsó pár évben, amióta pénz is van. Én azt hiszem, ő ezzel tisztában van.”

Erdei Zsolt elmondta mire akart ezzel célozni a korábbi elnök – „ha nem nézel hátra, akkor hátba döfnek” – majd arra is kitért, ő már nem szeretne hátra tekinteni, menni akar előre, ami volt azt elsimítják és újult erővel haladnak tovább.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Borbély Zoltán: Átadás-átvátel zajlik a magyar ökölvívásban
Szombaton délben tartja tisztújító közgyűlését a Magyar Ökölvívó Szakszövetség. A napirenden a jelenlegi elnökök, elnökségi tagok, az ellenőrző testület tagjainak felmentése, majd az új tisztségviselők megválasztása szerepel. Borbély Zoltán sportjogász a Sportreggeliben elmondta, hogy a közgyűlés nem ütközik jogi akadályokba, mert a jelenlegi elnök, Csötönyi Sándor még nem mondott le.
Ökölvívás
Felavatták Papp László szobrát
Az ökölvívólegenda Papp Lászlónak kedden egészalakos szobrot állítottak a főváros XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ mellett.
Ökölvívás
Erdei Zsolt áll a szombati küzdelem elé
Szombaton, április 1-én elnököt választanak a Magyar Ökölvívó Szakszövetségben (MÖSZ). Az eddigi elnök, Csötönyi Sándor korábban kijelentette, ha csak Erdei Zsolt lesz a jelölt, akkor nem áll ki ellene. Április 1-én a küldöttek tehát döntenek, az egyetlen jelölt Erdei Zsolt. A "Madár" becenevű szakember ökölvívóként amatőr és profi világbajnoki címet, két amatőr Európa-bajnokságot nyert meg, valamint olimpiai bronzérmes. Jelenleg a Madárfészek Akadémiát vezeti, bokszolói egyre jobb eredményeket érnek el, a februári Bocskai István emlékversenyen két súlycsoportban is az ő tanítványai szerezték meg az aranyérmet. Az elnökjelöltet kérdeztük.
Ökölvívás
Kovács Kokó: Ilyen mélyen még soha nem volt a magyar ökölvívás
<div>Kendőzetlenül kritizálta a magyar ökölvívást Kovács Kokó István a <a href="http://kesport.hu/2017/03/24/koko-szerint-soha-nem-volt-ilyen-melyen-a-hazai-okolvivas/" target="_blank">Kesport TV legfrissebb videójában</a>. Szerinte nagyon nagy a baj.</div>
Ökölvívás