Musorujsag
Élő Eredmények

Nem törte össze magát a listavezető Pakson

MTI/m4sport.hu
Gól nélküli döntetlent játszott az éllovas Videoton a Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 24. fordulójában.

A Videoton lépett fel kezdeményezőleg, az első félidő első felében lényegesen többet birtokolta a labdát, de a paksiak – akik különösen saját közönségük előtt akadályozzák meg hatékonyan az ellenfeleket a gólszerzésben – ezúttal is stabilan védekeztek. Aztán némileg kiegyenlítettebbé vált a játék, s a hazaiak is vezettek támadásokat. Ezzel együtt a vendégek álltak közelebb a gólszerzéshez, amikor a 30. percben a kapufán csattant a labda egy szabadrúgást követő fejes nyomán.

A pihenő után aktívabbá vált a Paks, többször jutott el az ellenfél kapujáig, de nem alakított ki veszélyes helyzetet. A második félidő nagy részében többnyire a mezőnyben folyt a játék, a hajrában azonban a Videoton beszorította a Paksot, de képtelen volt gólt szerezni, így pontosztozkodással zárult a mérkőzés.

A tolnaiak ezzel továbbra is veretlenek otthon, a vendégek pedig már sorozatban nyolc mérkőzésen nem kaptak ki.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Paksi FC – Videoton FC 0-0
Paks, 1400 néző, v.: Erdős
sárga lap: Kulcsár (66.), Gévay (90.)

Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Zachán, Gévay, Szabó J. – Papp – Haraszti (Koltai, 80.), Kecskés, Bertus, Szakály D. (Hahn, 78.) – Vernes (Bartha, 64.)

Videoton: Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Stopira – Varga, Pátkai – Hadzic (Kovács I., 76.), Lazovic, Suljic (Maric, 89.) – Scepovic

További tartalmak