Musorujsag
Élő Eredmények

„Nyanya” meg „Pszicho” meg „Ekebajor” - mennyei összefoglaló

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Aki belép a martonvásári SK sporttelepére kellően csodálkozzon ám rá az épületre! A látogató azt hinné, hogy ez a tényleg nagyon menő kéró több száz millióból épült! De közben meg dehogy! Cseppet sem. Az klubházat az martonvásári iskolai sportcsarnokkal egyszerre kezdték építeni, az is kész lett, és ezt is lehet gyönyörködve körbejárni. Mint ahogyan illik sok jó szóval díszíteni a hazaiak csapatását az egyre feltörekvőbb Sárbogárd ellen.

Izgalmas volt olvasni az adatbankból, hogy egy tucat, de legalább tíz játékos a Sárszentmiklósból vonult át Sárbogárdra. Egyszerű a magyarázat: a valamilyen okból megtört Miklósi klubból transzformálódott Bogárddá a csapat! Amely kicsit vékony volt vendégségben a Fejér megyei bajnokság vasárnapi menetében. Már az elején kemény nyomás alá terelték őket a hazaiak, gyorsan, okosban 12 perc alatt összedolgoztak 2 gólt Patkós Csaba edző emberei. Gyorsabbak voltak a zöld mezes Martoniak, jobban karcolták az elképzelésüket, Magyar Balázs karigazgató, helyi ikon meg elég hatékonyan formázta stílusukat.

Megint szuper volt látni, hogy mindkét oldalon piszok keményen hajtottak a legények, annyi különbséggel, hogy a háziak eredményesek is voltak. Nagyon fürge volt a bajnokságban dupla triplázó, gyíkmozgású Madaras Dávid. Kicsit képzavaros egy madár gyíkmozgással, de ez a való igaz!

Talán titok, de nem annyira érthető, hogy a legvadabb bogárdi gólvadász, az eddig 15 gólt pakoló Gráczer Bence miért csak az 58.percben állt be? Talán valami nyavalya gyötörte, de ahogyan a pályán mozgott, ez nem tűnt fel! Mint ahogyan az sem tűnt fel senkinek, hogy a „Nyanya” meg „Pszicho” meg „Ekebajor” becenevű, gyémánt keménységű Kővári Ferit szépen kiszínezték. Történt, hogy felugrott fejelni a bogárdi Hegedűssel, akinek Kővári szerint érthetetlen okból elkezdett vérezni az orra. Vagy a feje. Mindegy. „Nyanya” azt állította, csak felemelte a kezét. Jónás Péter játékvezető meg a pirosat.

Egyértelműen, fölényesen, 5-1-re nyert a Martonvásár a Sárbogárd ellen!

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vasárnap délutáni ejtőzés után mennyei megyei Horti Gáborral
Kegyetlenül nagy időviharba kever most a megyei bajnokság felett! A vasárnapi Fejér megyei bajnoki, a Martonvásár-Sárbogárd csata fél ötkor indul. Március elején még fél hármas kezdés, egy hónappal később meg 16.30.-os kilövés. Kérdés, hogy a vasárnapi ebédet hogyan osztják be okosan a gladiátorok?
Magyar futball
A mennyei megyei, amely visszaadta Horti Gábor hitét
Újabb csitító lövedékkel hallgattatták el a megyei bajnokságok góltalansága miatt nyammogó számat! Olyan parádés 5-2-t mutatott a DEAC a DASE-val a hűvös debreceni éjszakában, hogy a legkényesebb szurkerek is megnyalták az összes szöglet zászlót!
Egyéb