Musorujsag
Élő Eredmények

"Fáradt vagyok és fejben is már máshol járok" - Horváth Dóra befejezi

MTI
A szezon végén befejezi pályafutását Horváth Dóra, 93-szoros válogatott röplabdázó.

A 29 éves, Európa liga-győztes játékos – aki vasárnap csapatával, a török Bursával megnyerte a Challenge Kupát – a magyar szövetség (MRSZ) honlapján számolt be döntéséről.

„Pár hét múlva, a szezon végeztével végleg hazaköltözöm, és szögre akasztom a cipőm. Hatalmas siker a magyar röplabdázásnak, hogy Grand Prix-t és újra Eb-döntőt játszunk, de én már nem tudnék ezekhez a tornákhoz annyit hozzátenni, mint amennyit elvárnék magamtól és mások is elvárnának tőlem” – idézi a weboldal Horváth Dórát. – „Fáradt vagyok és fejben is már máshol járok, mást szeretnék. Ha nem tudom százszázalékban segíteni a csapatot, akkor nem érzem, hogy ott lenne a helyem.”

A nemzeti csapat a május utolsó napján kezdődő vb-selejtező után júliusban a World Grand Prix-ban szerepel Mexikóban és Venezuelában, azt követően pedig a szeptember 18-án rajtoló, Azerbajdzsánban és Grúziában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra készül.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Red Bull ismét a kiszállással fenyegetőzik
A Red Bull ismét átgondolja a királykategóriás szerepvállalást, ha a sportág nem változtat a jelenlegi motorszabályokon, és 2021 után nem érkezik egy független gyártó a sorozatba – figyelmeztette a Forma–1 irányítóit a bikások tanácsadója, Helmut Marko.
F1 Hírek
Teltház lesz a Magyar Ring bokszgálán
Minden jegy elfogyott a szombati, székesfehérvári Magyar Ring profi ökölvívógálára, melynek fő mérkőzését Szellő Imre és Tóth Tamás vívja a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú címéért és a magyar bajnoki címért.
Ökölvívás
Ritkán látni ekkora bődületes luftot
Akkora luftot rúgott Chris Wondolowski az észak-amerikai profi labdarúgóliga szerdai játéknapján, hogy a lendülettől felrepült és hanyatt esett.
Külföldi futball
Visszautasítja a bukaresti edző vádjait a Fradi
A Ferencvárosi Torna Club határozottan visszautasítja a női kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő román CSM Bucuresti svéd edzőjének, Per Johanssonnak a magyar szurkolókra vonatkozó vádjait.
Kézilabda